Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennél olyan emberrel akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél olyan emberrel akivel csak összejártok szexeltek, beszéltek cserébe megjavít nálad ezt azt es semmi szerelem romantika?

Figyelt kérdés
Ebben mi a jó?

#faék egyszerű ember
2023. szept. 28. 20:15
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

*olyannal állnak össze emberek, akiknek ők nem is kellenek, csak arra.

Es ilyennek pl a 14.is örül.

Mi ebben az öröm?

2023. szept. 29. 08:07
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az emberek életfelfogása nem azonos. A szex nem kell egyenlő legyen a szerelemmel:) pedig nőként írok, lehet lepontozni
2023. szept. 29. 10:35
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Két ember között sokféle kapcsolat lehet. Nem értem, hogy miért kell az egyik vagy másik fajtát elítélni. Kérdező, attól neked nem lesz se jobb, se rosszabb, hogy két ember összeáll, teljesen mindegy, milyen okból.
2023. szept. 29. 10:59
 24/27 A kérdező kommentje:
Dr nem gáz olyannal lenni akinek nem is kell az ember? Nem ertem ebben mi az öröme másoknak🤣
2023. szept. 29. 11:54
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a csaj lepattintott. Árad belőled a keserűség. Hagyd már őket békén!
2023. szept. 29. 12:06
 26/27 A kérdező kommentje:
Nem.
2023. szept. 29. 13:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Voltam így, mínusz szerelés. Nem jó. Beleszerettem, de neki csak egy ócska kva voltam, akit dugott.
2023. szept. 29. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!