Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennél olyan emberrel akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél olyan emberrel akivel csak összejártok szexeltek, beszéltek cserébe megjavít nálad ezt azt es semmi szerelem romantika?

Figyelt kérdés
Ebben mi a jó?

#faék egyszerű ember
2023. szept. 28. 20:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
84%
Simán, bár nem sok jó csaj asztalost, vagy burkolót ismerek.
2023. szept. 28. 20:17
 2/27 anonim ***** válasza:
84%
Ez üzletkötés. Ha mindkét fél elégedett, akkor rendben van. Senkinek semmi köze hozzá.
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
nem
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
Ha így mindkét félnek megfelel, miért ne?
2023. szept. 28. 20:18
 5/27 A kérdező kommentje:
De ez nem egy lelkinyomor hogy teljesen érzelemmentesen beszél valaki hozzád? Mint vmi haverok akik d.gnak.
2023. szept. 28. 20:18
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

De mi közöd hozzá, ha nem vagy érintett?

Ha épp nem akar az ember belebonyolódni semmibe, akkor ebben az esetben ez a kapcsolati forma az ideális.

Nekem nem menne, de másnak még attól simán beválhat.

2023. szept. 28. 20:21
 7/27 anonim ***** válasza:
92%
Hát eskü nem értem ezeket a válaszokat. Én nem vagyok ilyenekért kapható, inkább kihívom a szakit. Ha meg szexkapcsolatom van (volt), az érdek nélkül volt, csak azért mert tetszett és kívántam 🤷
2023. szept. 28. 20:21
 8/27 A kérdező kommentje:

Nem mindegy mi kizom hozzá? Pl.az mi lenne ha nekem lenne ilyen kapcsolatom amiben a pasiban nuku érzelem.

Ebben mi a jó? Elvégre ilyenekben vannak mások.

2023. szept. 28. 20:22
 9/27 anonim ***** válasza:
69%

"cserébe".... az nem is opció a szituációban, hogy a nő élvezi a szexet a férfival, és a saját örömére csinálja, a férfi meg csak sima jófejségből javít meg néha ezt-azt?

gondolom elképzeled hogy te mennyivel de mennyivel jobban tudnál bánni ezzel a nővel, ha lenne annyi esze hogy hagyja, de szerintem jól elvannak őkketten, ez kell mindkettejüknek.

2023. szept. 28. 20:40
 10/27 anonim ***** válasza:
85%

Eddig az volt a bajod, hogy az online "barátaid" nem ugranak azonnal, hogy neked gletteljenek. Örömmel látom, hogy megvilágosodtál. Semmi nincs ingyen. Mivel fizetni nem akarsz, marad a dugás 🤷🏼‍♀️

(Az a jó benne, hogy nem neked kell glettelni, amiért eddig hisztiztél. Dugni meg úgyis jobban szeretsz.)

2023. szept. 28. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!