Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél olyan emberrel akivel csak összejártok szexeltek, beszéltek cserébe megjavít nálad ezt azt es semmi szerelem romantika?
De mi közöd hozzá, ha nem vagy érintett?
Ha épp nem akar az ember belebonyolódni semmibe, akkor ebben az esetben ez a kapcsolati forma az ideális.
Nekem nem menne, de másnak még attól simán beválhat.
Nem mindegy mi kizom hozzá? Pl.az mi lenne ha nekem lenne ilyen kapcsolatom amiben a pasiban nuku érzelem.
Ebben mi a jó? Elvégre ilyenekben vannak mások.
"cserébe".... az nem is opció a szituációban, hogy a nő élvezi a szexet a férfival, és a saját örömére csinálja, a férfi meg csak sima jófejségből javít meg néha ezt-azt?
gondolom elképzeled hogy te mennyivel de mennyivel jobban tudnál bánni ezzel a nővel, ha lenne annyi esze hogy hagyja, de szerintem jól elvannak őkketten, ez kell mindkettejüknek.
Eddig az volt a bajod, hogy az online "barátaid" nem ugranak azonnal, hogy neked gletteljenek. Örömmel látom, hogy megvilágosodtál. Semmi nincs ingyen. Mivel fizetni nem akarsz, marad a dugás 🤷🏼♀️
(Az a jó benne, hogy nem neked kell glettelni, amiért eddig hisztiztél. Dugni meg úgyis jobban szeretsz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!