Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi történt? Mi ez a viselkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt? Mi ez a viselkedés?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akit már jó pár éve ismerek. Kb.2evvel ezelőtt elkezdtunk komolyabban állni a másikhoz,vagyis próbáltunk.

Elég jól elvoltunk,viszont neki akkoriban lett vége egy elég hosszú kapcsolatának,és ő volt neki az első szerelem, így nem állt készen egy új kapcsolatra ,amit persze meg is értettem,én is voltam hasonló helyzetben.

Viszont azóta egy kis idő elteltével mindig megkeres.

Van,hogy csak irogatunk,de olyan is van,hogy találkozunk és órákat beszélünk szinte a semmiről.

Ritka eset az,amikor megcsókol,vagy akár kettőnkről esne szó.

Amikor ír,akkor leirja,hogy mit is szeretne tőlem és, hogy kedvel ,szép vagyok stb.

Már ugye egy ideje ismerem és tudom róla azt,hogy zárkózott és kicsit bátortalan.

Több mindent is tudnék írni,de a legutóbbi talink az ,amit egyáltalán nem tudok hova tenni.

Multheten szinte mindennap keresett,írt nekem.

Megbeszéltük, hogy hétvégén találkozunk,így is lett.

Beszélgettünk több mindenről is.

Már én vettem a bátorságot, hogy valami komolyabb téma is szóba jöjjön,gondoltam hátha motiválja az,hogy szókimondóbb vagyok.

De hát tévedtem..

Ott ültünk egymás mellett és nézett ki a fejéből,egyszerűen nem tudtam ezt hova tenni.

Akaratom ellenére elkezdtem nevetni,hogy most ilyenkor mivan,mert ismerjük már egymast,voltunk is úgy egymással (szex),de mégis úgy ült ott,mint egy kisfiú, aki életébe először lenne nővel.

Ezeket mind elmondtam neki és azt mondta semmi baj nincsen.

De láttam rajta,hogy be van feszülve és tényleg már nem értettem az egészet.

Kérdeztem,hogy más nővel is ilyen,vagy csak velem..

Azt mondta,hogy nem,nincsen semmi baj.

Jaa és,hogy én lazítsam őt el 😂

Hat okee..

Beszéltem neki,nyugtattam es nagy nehezen megcsokolt,de tovább nem mentünk,csak csók volt .

Aztán meg nagyon sokáig beszélgettünk,én bújtam hozzá,mert akármennyire is idegesítő volt ez a szituáció ettől függetlenül kedvelem.

Aztán hazamentunk és azóta nem is keresett.

Nem tudom hova tenni azt,hogy egy felnőtt 25 éves férfi,miért viselkedik ennyire furán.

Szinte már gyerekeknek sem mondanám.

Nem írt talán 3 napig,aztán írtam neki egy hosszú sort,amiben az állt,hogy ne keressen ,mert erre a viselkedésre nekem szükségem nincs.

Szooovaal, most teli vagyok kérdésekkel és szinte ebből semmit sem értek.

Bocsi a regényért és köszi,ha elolvasod.

Sokat jelentene most egy tanács.

2023. szept. 27. 13:00
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*gyerekesnek*
2023. szept. 27. 13:04
 2/11 anonim ***** válasza:

Mivel nekem imponáló a határozott férfi viselkedés, hogy engem akar és meghódítása, ezért engem is baromira zavarna ha így viselkedne. Valószínűleg annak tudnám be h vonzódik hozzám de valamiért ez neki ciki és nem bírja maga elott sem felvállani

Én elköszönnék tőle h ne keressük egymást mert ez így fáj nekem

2023. szept. 27. 13:22
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen,ezért is írtam neki,hogy nekem erre nincs szükségem,mert egy határozott, magabiztos férfi ilyet nem csinál.

És ez nagyon hiányzik belőle.

2023. szept. 27. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha megírtad, akkor valamit kell reagálnia. Ha pár nap múlva randira hív és érett férfi módjára viselkedik, akkor lehet belőle kapcsolat.

Minden további csak rétes

Én így tennék

2023. szept. 27. 13:29
 5/11 anonim ***** válasza:

Van másik nő a képben? (Ex vagy másik új csaj)

Van merevedési zavara?

Esetleg van vmi betegsége?

Írj ha tudsz ezekre válaszolni mert így tudunk közelebb jutni a megoldáshoz.

2023. szept. 27. 13:57
 6/11 A kérdező kommentje:

*5

Nincsen semmi ,azok közül, amit írtál.

Lényegében ő a legelejétől ilyen.

Viszont ez volt az első eset,hogy úgy láttam rajta,mint ,aki zavarban van,vagy nem tudom csak nézett ki a fejéből.

2023. szept. 27. 14:00
 7/11 anonim ***** válasza:

Leírtad, hogy ne keressen??

Ugyanakkor tele vagy kérdésekkel... akkor ezt most hogyan szeretnéd feloldani.

Talán türelmesebb kellett volna légy...🤔

2023. szept. 27. 14:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Még mindig az ex után rinyál? Csalódott akkorát, hogy fél újra kapcsolatban lenni? Vagy egyszerűen csak szexre vagy olykor?
2023. szept. 27. 14:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez a srác nem akar tőled semmit, csak időtöltés vagy neki.
2023. szept. 27. 15:49
 10/11 A kérdező kommentje:

*7*

Szerintem elég türelmes voltam hozza 2 even keresztül. :)

*8*

Sajnos nem tudom.

2023. szept. 27. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!