Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátnőm távolságtartóbb menstruáció alatt?
Én nőként csak annyit tudok erre mondani, hogy mindenki máshogy reagál. Én olyankor sokszor magamat se tudom elviselni. Vizesedek, felpuffadok, van hogy egyfolytában a mosdoba kell mennem, mert többet kell székelnem (valakinek, nekem nem hála istennek, de hasmenése van), érzelmi hullámvasút. Sírok a semmin. Kellemes:D
Vagy pl.: ha éjszaka átázik az ember és mondjuk erre ébdredsz hajnalban, hogy fel se tűnt, de vérben tocsogsz, hiába volt benn minden, meg alattam törülköző, de sajna előfordul, hogy olyan lesz a paplan, a lepedő. Na hát ez nekem se kellemes, nem hogy másnak.
Szóval, őt kérdezd meg (amikor nek menstruál), hogy ez valóban így van-e, mit tudsz tenni stb. Ha azt mondja semmit, fogadd el. Pár nap.
Igen, normális.
Nekem volt már pár komoly kapcsolatom és hidd el szinte minden nő másképp éli meg a nehéz napokat.
Volt, akin észre sem vettem, volt aki már előtte 1-2 nappal elviselhetetlen volt minden szempontból.
Én sem érzem magam komfortosan ilyenkor, nálam az 2. és a 3. napok a legdurvábbak.
Szerintem teljesen normális ez, hogy ilyenkor kicsit másképp viselkedik.
Teéjesen normális, olyankor én sem vagyok jól.
Vágyom a barátom érintésére, de közben fáj - mármint annyira érzékeny az egész testem, hogy az is kellemetlen ha megsimogat. Ezen aztán kibukok és sírok, mert közben olyan jó volna, ha ölelne.
Addig a pontig, hogy jön egy adag vér mert akkor rémület, úristen ugye nem áztam át. Éjjel dettó, alig alszom, és igen, volt amikor úgy ébredTÜNK, hogy csupa vér minden.
Én combig, a takaróm, a lepedő... konkrétan remegtem a sokktól, mert azelőtt sohasem volt ilyen és bőgtem mert annyira megalázónak éreztem.
A barátom meg egyetlen szó nélkül kiszedett az ágyból, levetkőztetett betett a zuhany alá, és ágyat húzott, de nekem csak a szégyenérzet maradt. Utána meg nem győzött nyugtatni. Ő, holott nőként nekem kellene ismerni a testemet, mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!