Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Raktátok már a menstruációtokat a párotok ételébe vagy italába?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, bizonyos szerelmi varázslatok alapeleme, de nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e tőle nagyon rossz a kaja vagy az ital.
Aki próbálta már, érezni az ízén? Ha igen, mivel magyaráztátok?
Minden rendben a kapcsolatunkkal egyébként, csak azt szeretném, ha ez állandó állapot lenne és folyamatosan érezné a kötődést :)
2023. jan. 5. 23:08
1/24 anonim válasza:
Hú, b+. Köszi, hogy rám hoztad a hányingert. Így hogy fogok aludni, hm?(Nő, vagyok, de nem elmebeteg, így a válaszom természetesen NEM)
2/24 A kérdező kommentje:
Hát nem az egészet akarom. Szerintem kevés is elég.
2023. jan. 5. 23:10
5/24 anonim válasza:
Van a fordítottja is, amikor beleverem a joghurtjába vagy az arckrémjébe. Ez nagyon erős szerelmi kötés.
6/24 anonim válasza:
ne háborogjatok, a cigányoknál ilyen hiedelmek vannak, nem tudtátok? még különbek is!
7/24 anonim válasza:
Aktívan tenni kell a jó párkapcsolatért mindkét félnek.
Ez így hazugság, erőszak (ha hiszel benne magadhoz láncolod erőszakkal), manipuláció, bizalmatlanság, lustaság (lusta vagy normálisan tenni érte), butaság.
Plusz gusztustalan.
8/24 anonim válasza:
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a kérdést.
10/24 anonim válasza:
9-es, nem agyhalott, csak cigánylány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!