Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Raktátok már a menstruációtoka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Raktátok már a menstruációtokat a párotok ételébe vagy italába?

Figyelt kérdés

Úgy tudom, bizonyos szerelmi varázslatok alapeleme, de nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e tőle nagyon rossz a kaja vagy az ital.

Aki próbálta már, érezni az ízén? Ha igen, mivel magyaráztátok?

Minden rendben a kapcsolatunkkal egyébként, csak azt szeretném, ha ez állandó állapot lenne és folyamatosan érezné a kötődést :)

2023. jan. 5. 23:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
2%
#8 na itt az éjszaka bújik elő a kövek alól a legalja. a spicli népek.
2023. jan. 5. 23:51
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Undorító.
2023. jan. 5. 23:53
 13/24 anonim ***** válasza:
87%

Igencsak atlagtol eltero beteg dolgaim is vannak.

De.

Ez.

Nekem is.

Sok.

... Nagyon..Gaz..

27n

2023. jan. 6. 00:00
 14/24 anonim ***** válasza:
29%
Vereshurkaba tegyed. Vagy veres steakbe. Nem gudja megkulonboztetni a ket vert sutve.
2023. jan. 6. 00:22
 15/24 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Nekem ez uj,de nem nagxon lepodok meg mar semmin.

Keszithetnel egy videot rola,amit akkor nezetdz meg vele,ha megcsal. Akkor hatasos,ha undoritonak talalja. Ha neki is belefer,akkor felesleges a video :D

2023. jan. 6. 00:25
 16/24 anonim válasza:
18%

Szia.

Nem tudom milyen verziokat hallottal eddig, de inkabb a menstruacio alatt levo szexrol mennek a vitak, hogy a sracot magadba bolondithatod ezzel. De szerintem ha valaki szeret es vonzodik hozzad egy kis ver fogja a legkevesbe zavarni.

Viszont a menstruacios kajakkal es italokkal ne kiserletezz.

Nekem alapbol bejott ez az egesz menstruacios szex-kotelek tema de lehet csak siman megtalaltam a nekem valo sracot:D

18/L

2023. jan. 6. 01:22
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok C, nem tudom, ezt honnan vettétek XDD
2023. jan. 6. 05:17
 18/24 anonim ***** válasza:
5. Válasz : 😂😂😂😂 5 perce szakadok
2023. jan. 6. 07:43
 19/24 anonim ***** válasza:
45%
Nem... Európai kultúrába nevelkedtem, így az ágyba se szoktam sz@rni, mint Amber.
2023. jan. 6. 11:50
 20/24 anonim ***** válasza:
Pfuu b+ 🤦‍♀️
2023. jan. 6. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!