Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Raktátok már a menstruációtokat a párotok ételébe vagy italába?
Úgy tudom, bizonyos szerelmi varázslatok alapeleme, de nem vagyok biztos benne, hogy nem lesz-e tőle nagyon rossz a kaja vagy az ital.
Aki próbálta már, érezni az ízén? Ha igen, mivel magyaráztátok?
Minden rendben a kapcsolatunkkal egyébként, csak azt szeretném, ha ez állandó állapot lenne és folyamatosan érezné a kötődést :)
Igencsak atlagtol eltero beteg dolgaim is vannak.
De.
Ez.
Nekem is.
Sok.
... Nagyon..Gaz..
27n
14-es vagyok.
Nekem ez uj,de nem nagxon lepodok meg mar semmin.
Keszithetnel egy videot rola,amit akkor nezetdz meg vele,ha megcsal. Akkor hatasos,ha undoritonak talalja. Ha neki is belefer,akkor felesleges a video :D
Szia.
Nem tudom milyen verziokat hallottal eddig, de inkabb a menstruacio alatt levo szexrol mennek a vitak, hogy a sracot magadba bolondithatod ezzel. De szerintem ha valaki szeret es vonzodik hozzad egy kis ver fogja a legkevesbe zavarni.
Viszont a menstruacios kajakkal es italokkal ne kiserletezz.
Nekem alapbol bejott ez az egesz menstruacios szex-kotelek tema de lehet csak siman megtalaltam a nekem valo sracot:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!