Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Betegesen belezugtam egy pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen belezugtam egy pár évvel idősebb lanyba,akivel a jövő hetem együtt kell dolgoznom, mert atraktak abba a muszakba. Nem láttam eddig rajta,hogy érdekelném, hogy tudnék beszelgetest kezdemenyezni vele?

Figyelt kérdés
Attól tartok, hogy ha odamegyek hozzá "trécselni", akkor vagy elzavar egy idő után, vagy csak nagyon max meghallgat,de nem csatlakozik a beszelgeteshez. Hónapok óta eddig csak muszakvaltaskor láttam és látásra betegesen belezugtam, de ő úgy néz rám, mintha a szemeivel megakarna ölni, mosolyogni nem igazán láttam. A jövő héten atkell mennem abba a muszakba, ahol ő is dolgozik, egy részlegen leszünk. Nagyon feszult vagyok, egész nap ezek gorcsolok.

2023. szept. 23. 19:58
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Te tudod kérdező

Vagy a sóvárgást viseled el, vagy a kellemetlen légkört.

Amúgy nem feltétlen lenne kellemetlen, egy kis idő után.

Pár nap vagy hét után túl lehet tenni magadat egy ilyenen, és utána sokkal könnyebb lesz.

Csak akkor kell némi finomság az ügyet intézve

2023. szept. 26. 22:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Te magad írtad, hogy betegesen! Pszichológus rád férne és munkahelyváltás, műszakváltás, másokkal való ismerkedés.
2023. okt. 7. 10:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Ez a reménytelen szerelem pontosan mennyi ideje tart már?
jan. 16. 17:26
 14/23 A kérdező kommentje:
13: már egy bő éve..
jan. 16. 18:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"egy ket szavas válaszokat adott csak, amivel nem nagyon tudok mit kezdeni"

Sajnos lehet, hogy foglalt, vagy nem érdekled.

Szerintem vagy randira kell hívnod, vagy leszállni róla.

febr. 15. 14:56
 16/23 A kérdező kommentje:
Hat az utóbbi a valószínű. Nem erdeklem, és próbálok leszallni rola. Hónapok óta nem kezdeményeztem nála, ő se jön oda hozzám, de muszakvaltaskor találkozunk, és idegesit a jelenléte,zavarban vagyok tőle.
febr. 15. 16:06
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedj más lányokkal. Millió van belőlük. Nem is ismered, nem vagy szerelmes, betegesen kötődsz hozzá azért, mert tapasztalatlan vagy. Szerezz tapasztalatokat és el fogod felejteni.
febr. 15. 18:51
 18/23 anonim ***** válasza:

Milyen munkahely ez? Valami raktár?

Ha jó nő, biztosan van kandúrja, nincs rádszorulva...

júl. 15. 13:35
 19/23 A kérdező kommentje:

Sima gyari operátori munka. Olyan jo nonek nem mondanam, egy csavo van oda erte a muszakában, de ot lekoptatja,illetve nem fogadja el a csavo segitseg nyujtasait (pl lada felpakolas).

Kanja nincs, nagyon valogatos.

En se tudom megindokolni,mi az ami miatt ennyire bejon kulsore 😅

júl. 15. 22:27
 20/23 anonim ***** válasza:
Csak nem Orosháza, vagy környéke?
júl. 15. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!