Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltál már valakinek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már valakinek az egotuningja?

Figyelt kérdés

Ha igen, ez rossz érzés volt neked?

Vagy te is inkább pont így voltál, hogy ő is az egodat tuningolta?

2023. szept. 23. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Voltam. Amilyen hülye voltam, elsőre nem vettem észre, utána viszont rosszul esett a dolog.
2023. szept. 23. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Mindkét oldalon álltam már.
2023. szept. 23. 09:44
 3/12 anonim ***** válasza:

Szerintem ez az egész ego dolog is csak addig számít, amíg valaki fiatal és úgy gondolja, ő váltja majd meg a világot. És érdekli a szűkebb környezete véleménye is, ami igazából csak pár idiótából áll.

Aztán később rájön, hogy ennek az egésznek semmi jelentősége nincs, mert akinek a véleménye számít, az a tükör amit a kezében tart.

2023. szept. 23. 09:48
 4/12 anonim ***** válasza:
Eddig csak az voltam🥺
2023. szept. 23. 10:24
 5/12 anonim ***** válasza:
❤️
2023. szept. 23. 11:00
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom mitől lesz valaki konkrétan egotuning. Mármint a másik oldalról nem tudom mik a jelei. Nekem viszont sajnos volt (én tudom, mert idővel rájöttem, beismertem).

Bátyám egyik jóbarátja. Fiatal voltam, pont volt egy rosszabb időszakom. A srác kb 9 évvel volt nálam idősebb, (felnőttek voltink mindketten csak én még nagyon fiatal) láthatóan bejöttem neki, de mivel gondolom rajtam nem látta a viszonzás jeleit elég félénk volt, nem lépett. Meg gondolom mivel nagyon jóbarátok a tesómmal ha csak megdugni akart volna jobban leplezi. Nem találtam vonzónak, de kedveltem és legyezgette az egomat (akkoriban amúgy is rossz volt nagyon az önbizalmam, majdnem 0) hogy egy 30 körüli férfiből (akiről azt gondoltam volna, hogy már magabiztos, céltudatos) ilyen reakciót váltok ki és átmegy félénk tinibe ha meglát és amikor közeledni próbál.

Szar ügy volt, mert amúgy bírtam haveri szinten. Semmi konkrét közeledést nem tettem, de tetszett ahogy megnéz, én is kerestem a társaságát, kedves voltam, de tudom azt hogy ha valaki vonzódik a másikhoz ezek félreérthető jelek. Aztán elég hamar tisztáztam magamban, hogy nem érzem korrektnek amit érzek és kicsit visszább vettem. Soha többet nem akarok olyat. Önismeret, önismeret!

2023. szept. 23. 11:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, a főnökömnek. Röviden: annyira megalázott többedmagával, hogy már semmi mást nem kívánok neki, csak azt, hogy pontosan ugyanazt élje át, amit nekem kellett és egyébként meg rohadjon meg. Az én egomat nem tuningolta, konkrétan iszonyú nyomorultul érzem magam, mert teljesen tudatosan csinálta velem az egészet.
2023. szept. 23. 12:44
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

7-es igazából számít ez? Úgy értem nem állt meg az évszakok váltakozása, a gyerekek sem a növésben, mindig van másféle lehetőség:)

Még jobb is, mint az előző.

2023. szept. 23. 13:25
 9/12 anonim ***** válasza:
7es, sajnálom. Ilyen velem is volt, pedig egy idő után semmiféle érzelmet nem mutattam iránta. Ennek ellenére elkezdett bunkózni, szerintem pont azt akarta elérni, hogy felmondjak. Mikor ez megtörtént, úgy tett, mint aki nem érti, miért akarok távozni 😀
2023. szept. 23. 13:46
 10/12 anonim ***** válasza:

8, Pedig számít, mert az érzéseim valódiak voltak. És bár ezt sosem fogja megtudni, mert nem fogom elmondani neki (anno nem tudtam, most már nem AKAROK beszélgetni vele), attól még igenis valódi volt. Ha neki nem is, nekem igen. Persze, az élet megy tovább, csak még kevésbé fogok tudni bízni az emberek egy részében. De majd idővel elmúlik, maximum tényleg ott hagyom a francba az egészet. Már rég másra helyeztem a fókuszt.

9, igen, ő is ezt csinálja, és csodálkozik, hogy nem reagálok, vagy csak minimálisan (csak annyit, amennyit muszáj). Van az a sértés, az a mérgezett talaj, ami nem gyógyítható.

2023. szept. 23. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!