Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt megértem hogy nem jóképű pasiként egy átlagos/szép nő észre se vesz, de hogy még a csúnya nők sem ez már kicsit meredek?
Igazából nem értem a dolgot. A nő se szép, én se vagyok az. Akkor miért megy a finnyáskodás?
Olyan elképesztően hatalmas önbizalommal tudnak lekoptatni kifejezetten nem szép nők is hogy hihetetlen.
Ennyire nagy a kereslet a csúnya nőkre is? Egy jó pasi mit élvez egy nem vonzó nőn?
F/32
Egyébként meg a szépség nem szubjektív, csúnya pasikra általában egyetlen nő se szokta mondani hogy jóképű pasi.
Rám pl. még sose mondta egyetlen nő se. Biztos csak véletlenül, meg a fényképemen érződött hogy "gyökér vagyok"
21.
10 vagyok.
Mit nem lehet ezen megérteni? Egy párkapcsolat nagyon fontos része a szex, ahhoz pedig elengedhetetlen a vonzalom.
Hiába vagyok "csúnya", ha nem tetszik a férfi, akkor szex sem lesz. Próbáltam már "csúnya" pasival együtt lenni, egy év alatt kétszer tudtam magam rávenni a szexre, mert egyszerűen taszított, hiába volt kedves meg rendes.
24: Ahhoz képest hogy taszított évekig vele voltál? Érdekes... akkor lehet mégse állnak sorban előttetek se a jó pasik nem?
Miért nem tudjuk egymást szeretni? Egyikünk se szép, de ez baj?
Nekem volt barátnőm aki elsőre nem tetszett annyira külsőre. Aztán elkezdtem megismerni és elkezdtem vonzódni is hozzá. S utána már nem érdekelt hogy kicsit elhízott, meg nem olyan szép az arca. Nem érdekelt.
Én még sosem találkoztam olyan érzéssel, hogy valakihez vonzódom, de a külsejét taszítónak találom.
Olyan volt már, hogy a külsejét vonzónak találom EZÉRT a belseje is sizmpatikusabb, illetve olyan is volt, hogy a személyisége vonzó volt és EZÉRT a külsejét is vonzónak találtam. Nyilván úgy, hogy a másodlagos tényezője nem feltétlen volt ténylegesen vonzó, de mivel az elsődlegeset annak találtam, így kihatott rá.
Olyat még sosem tapasztaltam - és nem is hallottam, hogy párkapcsolatban működött volna - hogy valaki az egyik tényezőt vonzónak, a másikat taszítónak találja.
Te meg erről beszélsz.
Halva született gondolat.
De egyébként tökmindegy, a kérdésed lényegében arról szól, hogy miért utasítanak el mások. Hát azért mert. Vernyákolhatsz meg filozofálhatsz arról, hogy kinek mi a szintje meg a nők így, a fmeinisták úgy stb, igazából a valóságban annyi történt, hgoy valaki nem talált ovnzónak és kioffolt. Shit happens.
Naponta jönnek ilyen kérdések. És képesek itt leírni a nők, hogy a nők igényei nem nagyobbak és elszálltak.
Hát, oké. Végül is, nem lehet mindenki erőssége a logika.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!