Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok.?
Azt gondolom hogy döntsd el te, hogy mit csinálj. 🤷
(Én ha te lennék nem folytatnám vele a kapcsolatot.)
Azt gondolom, hogy te azokat a dolgokat tudod a kezedben tartani, amikre hatásod van.
Ergó, pl. döntsd el, hogy te mennyi időt szánnál arra, hogy a párodra várj, vagy esetleg, hogy mindenképpen vele szeretnél-e lenni, gyerek ide, vagy oda.
Ha (még) vele akarsz lenni, akkor azért tegyél meg mindent, hogy minél jobb legyen a kapcsolatotok, minél nagyobb biztonságban és szeretetben érezze magát. Szerintem az Eléggé! sokat számít a gyerekevállalási kedvben.
Eléggé lesújtó, amikor egy anya lelki nehézségekkel küzd, a párja meg rá se bagózik, nem tud vele semmit kezdeni, nincsen hozzá semmi eszközé. Saját tapasztalat a szüleim felől... szóval én ezt várnám egy férfitól, hogy biztosítson, hogy minden rendben lesz.
Mindenki úgy b@ssza el a saját életét ahogy akarja, de ahhoz senkinek nincs joga, hogy mások életét elb@ssza.
Nem beszéltetek esküvő előtt a jövőbeli és a családdal kapcsolatos dolgokról?
Csak fejest ugrottál egy hézasságba?
Hát akkor meg is érdemled f@szikám.
Én a helyedben már nem gyarapítanám a közös vagyont, mert gyerek nélkül fogtak elválni hamarosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!