Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan léptél ki egy kapcsolatból sok-sok év után, ahol hol együtt voltatok, hol külön?
Nekem csak azért volt seveled se nélküled mert szakítast provokált ki, hogy én szakítsak miközben a duma meg állandóan az volt hogy én vagyok a szerelme mindene, én leszek a felesége.
De kapcsolatban mindig úgy viselkedett hogy nehogy vele akarjak lenni.
Sokáig hittem a szavaknak a tettek helyett. Es mindig kibékültem es megint aljas volt.
És rossz volt az hogy nekem kell szakítani, annak aki szeret es aki vele akar lenni a kapcsolatot éltetné.
De ő meg aki a kapcsolatot direkt tönkreteszi nem az szakít.
Én dettó mint 4-es válaszoló.
1,5 évig húztam, mikor megtaláltam társkeresőn, ahol élete szerelmét kereste, majd mikor rákérdeztem, azt mondta, engem tesztelt, nyomozok-e utána:)) végre volt erőm elküldeni az anyjába és továbblépni.
Amit erőltetni kell, azt nem szabad erőltetni.
Akármilyen egyszerűnek tűnik, nekem ez a rövidke mondat tette helyre az agyamat 12 év után. Sokkal hamarabb kellett volna rátalálnom erre a mondatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!