Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15leszek, és van egy srác aki 21éves, szerinted? : )
Nekem is bejönnek nagyon nagyon a frisshúsok szal simán!
csak ne engedd hogy kihasználjon. Bár az én korosztályom inkább a 17 over, azok már tudnak is egys mást, nem nekem kell mindenbe beavatnom őket.
24/F
Szerintem ebből nem lesz normális kapcsolat..
Te még csak 14 vagy.. ő 21..és valljuk be ebbe az időbe már a férfiak szexuális életet élnek. Előbb utóbb ez lenne a baj. Már ha persze le nem fekszel vele. Gondolkozz!
Szia!
Szerintem most még elég nagy korkülönbség, igen.:S Pár év múlva 6 év szerintem már abszolút nem, de most..
Azért gondold át még egyszer de ha biztos vagy a dolgodban akkor miért ne?
szia!
az előző válaszoló is írta 6 év iylenkor igen nagy korkülönbség, ráadásul a 21 éves pasiknak szexuális téren is nagy az igényük, és véleményem szerint neked még nem igazán kéne ilyen fiatalon a szexel foglalkozni, ráérsz még, és hidd el később sokkal jobb az együttjárás is, és a szex is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!