Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már azt a szagot, amikor tombol az ösztrogén a levegőben?
Figyelt kérdés
Amikor egy csapat lány megvadul, pl iszik, bulizik, tombol. És egymást próbálják felüllicitálni vadságban, és alfaságban. Tombolnak a hormonok és hatalmas a pezsgés. Szerintetek is van ilyenkor egy jellegzetes szag, ami a levegőben terjeng? Vagy csak nekem tűnik úgy?2023. szept. 18. 17:04
11/22 anonim válasza:
Tampont érzed. Vagy a szárnyasultrabetétet.
13/22 anonim válasza:
"De akkor nem erre szokták azt mondani hogy tombolnak a hormonok? Az pedig nőknél az ösztrogén."
Vagy a progeszteron, vagy a GnRH, vagy az FSH, vagy az LH, stb.
Van pár "női hormon". Hányas voltál tavaly biológiából? Vagy még nem tartotok itt? Mert akkor érthető....
14/22 anonim válasza:
Nem is erezzuk tudTosan ezt a szagot.
15/22 anonim válasza:
Pedig lehet hogy van valami illat ennek hatására, a kérdező legalább tudja mi az hogy ösztrogén, már az is sokkal több, mint az alap férfi tudásszint :D. Bár azt lehet nem tudja hogy fogamzásgátlótól összevissza alakul, lecsökken minden saját hormon, meg azt se tudja hogy amúgy is minden nőnek máskor vannak a hormonszint változások, stb stb stb. A vicc, hogy ezt a fogamzásgátlót szedő nők se tapasztalják, úgyhogy kérdező szerintem a teherbeesés topicban kérdezősködj, hátha valaki segít :).
16/22 anonim válasza:
Viszont férfiaknál lehet érezni egy bizonyos szagot,néha a páromon is érzem,
és a férfi kollégákon mikor többen sok időt töltenekel egy zárt irodában.
Nem szeretem,olyan fokhagymaszerű szag..
18/22 anonim válasza:
Szerintem ez inkább az lehet, amikor 5 különböző féle parfüm izzad le a testükről az alkohol hatására. Azért ennek a koktélnak van egy jellegzetes szaga. :D
19/22 anonim válasza:
Amikor a halszagú puniszag keveredik a pimpóskefír gombás nunival.
20/22 anonim válasza:
Elkezdet folyni a lukabol valami mert neko tetszo ferfi volt a kozelben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!