Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanul belőle ha én sem írok vissza?
Tudom, nagyon gyerekes megoldás, én is világéletemben annak tartottam. Viszont van egy lány akivel hajazunk a kapcsolat felé ( még nincs köztünk semmi és tavkapcsolatrol lenne szó), és van, hogy szó nélkül eltűnik 2-3 napokra. Van hogy viták vagy fontosabb témák közben is. Mondtam neki, hogy nem baj, hogy eltűnik több napra is, csak szóljon, hogy ne keressem és ne úgy érezzem, hogy teljesen le vagyok sz.rva. De ő ugyanúgy eltűnik miközben akármi van én meg tudom oldani, hogy tudjak neki válaszolni.
Nem tetszik ez a megoldas, de ez majd szerintetek észhez téríti kicsit? Hogy mennyire rossz az ha a másik fél nincs ott amikor kellene...stb?
Nem tanul, mert nem érdekled. Ha érdekelnéd, visszaírna.
Más hapsival van / írogat, amikor nem veled.
Hát de ez mennyire szomorú már! XD
Ah, igazából ezzel tisztában vagyok valamilyen szinten, csak nehéz elfogadni és mindig szedít, hogy mennyire fontos vagyok neki stb....ugye a szokásos nóta
Nàlunk is igy kezdödött. Napokra eltünès. ( de persze naaagyon szeret), aztän jooo lassan lekerült az álarc, nárcisztikus, több nővel, exekkel fenntartott kapcsolat stb.
Nem, sajnos nem vagy ès nem is leszel fontos neki soha.
Ja es soha nem fog tanulni abbol amire kèszülsz, hisz nem lätja mi a gond. Csak azt hogy te cseszteted de nem erti miert, szakit majd 100szor, de igazän sose leszel jo, talonba jo leszel ès ha èpp nincs energiaforrása akkor előhùz.
Ha még nem szerettèl bele teljesen akkor addig zárd le mèg nem sérülsz teljesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!