Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bő egy év után valami hülye indokkal megkeres a férfi akivel lehetett volna valami, csak bizonyos okok végett nem lett belőle semmi, amire válaszolok is rá, erre meg nem ír vissza? Érti ezt valaki?
Én is erre gondoltam hogy csak unatkozik és eszébe jutott pár emlék és így unalmas perceiben megkeresett.
Játsza a tengeralattjárót . Előtte ghostingolt
Nekem is volt ilyen 😂😂😂😂
1 év után keresett meg, részegen, unatkoznak ilyenkor!!! 😂
Még azt sem lehet mondani, hogy egyből ugrottam amint jelentkezett. Mivel direkt vártam az üzenet elolvasásával és még a választ is pár óra múlva adtam meg neki....
Nem értem mire jó ez... Vagy is értem hogy csak unatkozik... De akkor inkább írná meg egy az egyben, hogy csak unatkozik és ezért gondolta hogy megkeres, hátha csevegünk vagy valami.... De ehelyett... Csak hirtelen feltűnik a semmiből és amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is tűnik... Pedig már felcsillant a szemem mikor láttam hogy Ő írt
5ös vagyok. Leírtam,hogy rajtad kívül még 10 csajra ráírt minimum. Azért tűnt el,mert a 10ből lehet az egyik azonnal visszaírt,hogy perszeee,találkozzunk.
Szóval ne éld bele magad, talált valaki könnyebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!