Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Maszturbáltam a zuhany alatt,é...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maszturbáltam a zuhany alatt,és a barátnőm húga észrevette,mit csináljak?

Figyelt kérdés

Barátnőméknél töltöttem az estét,reggel elmentem zuhanyozni,és maszturbáltam az üvegfalú épített zuhanyzónál.

Valamiért benyitott és....látta hogy rángatom,sikantott egyet kiviharzott majd gyorsan becsapta maga mögött az ajtót.

Most várakozok náluk az ebédre várva miközben ők sürgölődnek a konyhában, és nem tudom hogy most elmondjam a barátnőmnek vagy ne?

2023. szept. 17. 11:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
55%
#20: Mondjuk úgy, hogy...kopog...?
2023. szept. 17. 12:21
 22/30 anonim ***** válasza:
51%

20 Most ezt komolyan kérdezed vagy csak trollkodsz?

Talán úgy fogod megtudni van-e bent valaki, hogy nem is tudom... kopogsz?? Nehéz megfejtés, mi? Vagy esetleg "gyanút fogsz", hogy talán csak van valami oka annak, hogy csukva van az ajtó meg annak, hogy odabent csobog a víz, de nem tudom, biztos én vagyok a fura, amiért nem alap h feltépem a fürdő és wc ajtaját csak úgy.🤷🏻‍♀️

2023. szept. 17. 12:33
 23/30 Ywerd ***** válasza:
47%

Szerintem illett volna kopognia.

Az anyja is maszturbálhatott volna,vagy a nővére épp tampont cserél,vagy szívlapáttal csapkodja épp a kábelt a wcben, tökmindegy.

Most sikkantott, csak ne lepődj meg,ha majd a húga diszkréten jelzi hogy nem kell kicsapnod, megoldja ő neked legközelebb :D

2023. szept. 17. 12:34
 24/30 anonim ***** válasza:
31%
no? hogy ette a répát az asztalnál?
2023. szept. 17. 14:48
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Ez mar volt regebben ugy hogy baratno anyukaja , aztan amikor anyuka vette eszre hogy cumizza a lany a fiat.. kamu kerdes .
2023. szept. 17. 14:55
 26/30 Oldfire ***** válasza:
72%
Nem kell túl tolni a dolgot. Nem kell a csajodnak említeni. A húga sem fogja mondani. Amellett minenütt előfordul ilyesmi, de legalább az ajtót bezárhattad volna. Bár szerintem direkt nyitva hagytad, remélve hátha benyít.
2023. szept. 18. 07:17
 27/30 anonim ***** válasza:

Rántsd meg a húgát és az anyját is!

Nahhhh, mivolt? Úgyaggódhunk....

2023. szept. 18. 21:21
 28/30 anonim ***** válasza:
Latot vegre igazi futykost ?
2023. szept. 19. 01:48
 29/30 Király vok de te is 2 válasza:
Mi lett?
2023. okt. 9. 22:05
 30/30 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit
2023. okt. 10. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!