Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltam a zuhany alatt,és a barátnőm húga észrevette,mit csináljak?
Barátnőméknél töltöttem az estét,reggel elmentem zuhanyozni,és maszturbáltam az üvegfalú épített zuhanyzónál.
Valamiért benyitott és....látta hogy rángatom,sikantott egyet kiviharzott majd gyorsan becsapta maga mögött az ajtót.
Most várakozok náluk az ebédre várva miközben ők sürgölődnek a konyhában, és nem tudom hogy most elmondjam a barátnőmnek vagy ne?
Azért mert eszembe se volt kulcsra zárni az ajtót,de most megnéztem,mert kimentem közben a wc-re
( fürdő wc egybe van)
És kiderült nincs is kulcs a zárban ez egy régi ajtó
15#
Közben pedig még morognom is kellett volna?😅
17 Ne legyél már ennyire korlátolt, egy háztartásban alkalmazkodni kell bizonyos szintig a másikhoz, talán ebbe az egy napba hugi sem halt bele. Meg eleve miért kell kapásból a legrosszabb forgatókönyvet feltételezni?? Fogalmad sincs mióta vannak együtt, se arról, hogy milyen a viszonya a kérdezővel, mennyit szokott ott lenni stb.
De ha még valóban így is lenne, hogy nem örül neki, akkor sem az a megoldás, hogy szó nélkül feltépem a fürdő ajtót, miközben a másik bent van és zuhanyzik. 🤦🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!