Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csökken az érdeklődés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csökken az érdeklődés a férfi részéről a nő iránt 1-2 éves kapcsolatoknál? És hogy tudja a nő fentartani?

Figyelt kérdés
Itt a nő viselkedésével hozzáállásával van gond?

2023. szept. 16. 16:31
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem egy nő ne alacsonyodjon le annyira hogy odadobja magát bárkinek is. Legyen az a pasid, férjed, bárki. Ő csak élvezkedik rajtad, használ.

A külső sok esetben tükrözi az önbizalmat.

2023. szept. 16. 21:49
 22/32 anonim ***** válasza:
63%

Nem odadobom magam, szexelni akarok. Én is élvezkedem rajta. Konkrétan betompul a hallásom az orgazmustól.

Nem tudom, hogy vallásosan neveltek-e, vagy mi bajod, de ha neked a szex lealacsonyodás, valami nincs rendben.

2023. szept. 16. 21:52
 23/32 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem az, főleg hogy minden párkapcsolati baj forrása is. Orgazmus hajhászat az egész. Orgazmus? Ne viccelj már!
2023. szept. 16. 21:56
 24/32 anonim ***** válasza:
61%
Nem viccelek. De ha aszex vagy, azzal semmi baj, de semmi értelme beleállni az alloszexuálisokba.
2023. szept. 16. 22:03
 25/32 anonim ***** válasza:
15%

A hármas leírta a mai valóságot!!!

Régen nem ilyen volt egy női - férfi szerep...

2023. szept. 17. 08:36
 26/32 anonim ***** válasza:
29%

#16:

"és kancás vagyok."

🤣🤣🤣

2023. szept. 17. 08:37
 27/32 anonim ***** válasza:
0%

A pasik hamar kiégnek megunnak egyet.

Errol nem a nő tehet.lehet akarmilyen topmodell kalandos izgi nő is.

2023. szept. 17. 09:53
 28/32 anonim ***** válasza:
31%
27. Buták a nők és mértéktelenek, hiányzik belőlük a tartás! Nem kellene minden nap kiszolgálni a pasijukat az ágyban, egyből vágy. Az okos nő érti a játék lényegét. Én mindig a folyamatos és fix szex miatt szakítottam. Ez ölte ki belőlem a vadászt, majd csak egy biztos, unalmas nőt láttam.
2023. szept. 17. 10:18
 29/32 anonim ***** válasza:
30%
Aki nem szolgal ki is az mellett is érdekesebb lesz a másik meg 3.meg 20. másik nő is.
2023. szept. 17. 10:20
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

"Miért csökken az érdeklődés a férfi részéről a nő iránt 1-2 éves kapcsolatoknál? És hogy tudja a nő fentartani?"

Mert soha nem volt beléd szerelmes. Persze vonzalmat érezhetett, összekeverhette a fellángolással (maximum egy évig tart!), vagy reménykedhetett, hogy beléd tud szeretni, sőt lehetett maga a szerelem érzésébe szerelmes, de valójában őszintén beléd nem volt. Így te nem tudod sehogyan, semmiféle praktikákkal kihozni, elővarázsolni belőle a szerelmet irányodba! A szerelem vak és nincs rá recept, se útmutató ki iránt alakul ki, csak fejbekólint. Nem rontottál el semmit, talán csak akkor hibáztál, ha olyan pasival voltál, aki csak használgatott és nem vetted észre.

2023. szept. 19. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!