Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy nő akibe szerelmes voltam, és tudom hogy ki írtam egy párszor a kérdést. Aki nem adott nekemn semmit, se csók, se semmi. De lehúzott anyagilag és úgy hogy nem vagyok gazdag, spórolt pénzemet vette el megtévesztés miatt.

Aztán kideritetten róla hogy különböző férfiakkal szexel még ez még az. Amikor jóban voltunk mindig egy gazdag férfi barátjárol meselt akivel csak haverok. Tegnap a nyakába borult amikor találkozott vele még csókolóztak és stb. Ez a férfi 100-szor gazdagabb nálam..

Nekem soha nem volt barátnőm, soha nem kaptam ölelést sem, és hónapok óta vadászom erre hogy a pénzt visszaszerezzem. Papír nincs róla, de elveszítettem a munkám meg nyáron..

Annyira lelkileg megviselt ez nem csak az hogy kilettem használva, hanem szerelmi csalódás, munka elvesztése. Hogy nem bírom sokáig húzni..sajnos

2023. szept. 16. 03:26
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Az a bizonyíték olyan is, semmit nem érsz vele.
2023. szept. 16. 14:22
 22/33 A kérdező kommentje:
Akkor mit csináljak?
2023. szept. 16. 14:36
 23/33 anonim ***** válasza:

Viszont ha ügyet csinálsz belőle, a szervek lehet, hogy kinyerhetik a kérdéses üzenetet a telódról/a szolgáltatódtól vagy a platformról amin kommunikáltatok vagy a csaj telefonjáról.

Itt a kérdés, hogy jogi útra tereled e vagy sem.

2023. szept. 16. 15:46
 24/33 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg egy jogász, hogy van-e értelme perelni. Nem vagyok benne biztos. Amúgy mit ismer el pontosan az üzenetben?
2023. szept. 16. 17:55
 25/33 anonim ***** válasza:
Illetőleg, azt hogy fogod bebizonyitani, hogy nem adta már meg? Ha nincs ezekről írásos, két tanulás ellátott elismerten, akkor a hajadat kéthetente a fb üzenetet.
2023. szept. 16. 17:56
 26/33 A kérdező kommentje:
Hogy 300 ezret fizettem neki, másfél órás takarításra amiből befizette a tanfolyamot amit azzal a fa..kalap gazdag barátjával csinált még. És tőlem kért érte pénzt. A másfél órás takarításra mert hogy mi együtt vagyunk és szívesen kitakarítaná a szobámat én a szülőkkel lakók panelban és egy kis 10 nem szobárol van szó. Be se fejezte oké. Márciusban odaadom neki a pénzt. Erre utána ilyen még olyan indokkal lemondja a találkozókat, majd utána rá egy hétre sérelmezi azt hogy miért járok oda ahol O lakik. Mivel mindenféle előzmény nélkül letiltotta a számomat..és nem tudom mi okból. Akartam volna vele beszélni de mai napig nem sikerült.300 ezret adtam neki a fogara amit szintén elismert.
2023. szept. 16. 18:00
 27/33 anonim ***** válasza:
Jaa, de várj! Akkor ezt fizetsegkent adtad neki egy munkáért. De amúgy akkor mit beszélsz itt másfél millióról, ha csak 300 ezret adtál neki?
2023. szept. 16. 18:02
 28/33 A kérdező kommentje:

Másfél millió úgy jön ki: nem fizetésként fizetésként kapott tőlem mivel együtt voltunk 10 ezret. De mellette én is segítettem neki sok mindenben. Ráadásul ok akart jönni télen mert hogy unatkozik és szeretne nekem ezzel imponalni

Na mindegy. Odaadtam neki. Februárba kapott tőlem 200 ezret, a foga 300 ezer, 300 ezer Ft kezeLes, nyaklancra elkért szintén ennyit. Január 10 én. Plussz méregdrága kabátokat sózott rám 400 ezerért. Amit visszavitték hozza de vissza a pénzt már nem kaptam.

2023. szept. 16. 18:07
 29/33 anonim ***** válasza:

Semmi nem bizonyítja, hogy ezeket kölcsönbe adtad neki és nem csak úgy.

Majd legközelebb ne legyél ilyen nagyvonalú, ha még a szüleiddel élsz. Soha nem fogod viszont látni a pénzed.

2023. szept. 16. 18:11
 30/33 A kérdező kommentje:
Megtévesztett. Hogyha én adok neki vagy veszek tőle kabátot akkor ez is ez lesz cserébe. Ha mondta volna az elején hogy O tulajdonképpen egy prosti akkor szóba sem álltam volna vele.
2023. szept. 16. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!