Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy nő akibe szerelmes voltam, és tudom hogy ki írtam egy párszor a kérdést. Aki nem adott nekemn semmit, se csók, se semmi. De lehúzott anyagilag és úgy hogy nem vagyok gazdag, spórolt pénzemet vette el megtévesztés miatt.

Aztán kideritetten róla hogy különböző férfiakkal szexel még ez még az. Amikor jóban voltunk mindig egy gazdag férfi barátjárol meselt akivel csak haverok. Tegnap a nyakába borult amikor találkozott vele még csókolóztak és stb. Ez a férfi 100-szor gazdagabb nálam..

Nekem soha nem volt barátnőm, soha nem kaptam ölelést sem, és hónapok óta vadászom erre hogy a pénzt visszaszerezzem. Papír nincs róla, de elveszítettem a munkám meg nyáron..

Annyira lelkileg megviselt ez nem csak az hogy kilettem használva, hanem szerelmi csalódás, munka elvesztése. Hogy nem bírom sokáig húzni..sajnos

2023. szept. 16. 03:26
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Több mint másfél millióról van szó. Nem 50 ezer forintról. Mielőtt valaki azt mondaná hogy fogjam fel tanuló pénznek.
2023. szept. 16. 03:28
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Tanú van rá?

Nőj fel, mert mindenki át fog verni valamilyen módon.

Szerelmet nem lehet kölcsönökkel

Kicsikarni. Ez a nő szélhámos. Fordulj ügyvédhez.

2023. szept. 16. 04:55
 3/33 anonim ***** válasza:
Tanulopenz
2023. szept. 16. 05:40
 4/33 anonim ***** válasza:
Keress munkát.
2023. szept. 16. 06:28
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Nincsen olyan tanács ami egy csapásra elmúlasztaná a szerelmi bánatod vagy tesz a számládra 1.5 millát, de ezektől függetlenül meg kell valahogy élned. Sürgősen vállalj valami melót, mert ennek tetejébe még hajlesz is leszel. Ha már lesz egy kis biztonságod, ráérsz a többire.
2023. szept. 16. 08:03
 6/33 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod bizonyítani, hogy kolcsonadtad neki, akkor bukta.
2023. szept. 16. 08:17
 7/33 anonim ***** válasza:
Behajtható! És soha ne engedd, hogy egy nő anyagilag és máshogy kihasználjon... Pláne mindjárt az elején,azt hazudva, hogy mennyire szeret,
2023. szept. 16. 09:05
 8/33 A kérdező kommentje:
De tudom bizonyítani. De az O telefonján van rajta.
2023. szept. 16. 09:05
 9/33 A kérdező kommentje:
7-es: hogyan hajtsam be?
2023. szept. 16. 09:06
 10/33 anonim ***** válasza:

Semmit nem tudsz csinàlni,te szeretett kuncsorogtál a pénzedel.

Nőjj fel és tanulj belőle,mert máskor is így fogsz járni.

2023. szept. 16. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!