Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka, ha nem ír vissza a csaj?
Ohh köszi a gyors választ!
Hát igen, csak én minden ismerősömnek vissza szoktam írni, azért fura
Báttya berakott a frienzone nevű halmazba, ahonnan mindig előhúz pár hozzád hasonló balekot ha unatkozik.
Nem tart sokáig rájönni ugye, mit kell csinálni az ilyen nőkkel társkeresőn?
#5 Hát olyat írtam, amire ha akarna simán tudna mit írni, pont azért, hogy ne haljon ki a beszélgetés megint, de hát ez se segített.
#6 Azért ennyire nem kell magadra venni, ha nem ír, akkor nem ír. Nem olyan személyes ez, mint amilyenre sokan veszik.
7!
Ha nem szemelyes ez, akkor te minek írtál ki róla egy féloldalas kérdést lol
Olvasd el még egyszer a kérdést😁
Külön kiemelném ezt a részt:
"Amúgy különösebben nem zavar, mert én se vagyok biztos benne, hogy akarnék valamit tőle, szóval a kérdés inkább érdeklődő jellegű, ha esetleg valakivel volt már ilyen vagy van ötlete, akkor érdekelne mit gondoltok róla😁"
Ez nem egy szokásos "jaj miért nem ír vissza, nem is írtam semmi rosszat pedig ő életem szerelme" kérdés, csak szimplán furcsa nekem a helyzet, ezért írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!