Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csajt keresek, vissza lehetne nézni egy bolt kameráján? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A Sparban láttam ma egy szép csajt. Többször össze néztünk. Nem tudom a nevét sem. Vissza lehetne nézni a bolt kamera felvételét? És azt rámásolnám a számítógépemre. Csak hogy lássam újra. :)2016. dec. 30. 00:37
1/8 anonim válasza:
Nem vagy egy kicsit psycho, Kérdező fiam?!
2/8 anonim válasza:
persze, sőt egy kis extráért még a próbafülkés rejtett kamerát is megmutatják neked az őrök...
(egyébként normális vagy? Gondolod valaki majd ott fog ülni veled órákon át, amíg pár tucat kamera képét átnyálazzátok? Meg ilyen személyiségi jogok és adatvédelem sem mond semmmit)
3/8 anonim válasza:
"személyiségi jogok és adatvédelem"
A különböző titkosszogálatoknak bezzeg szabad... Kérdés nélkül.
4/8 A kérdező kommentje:
Egyébként azt találtam ki, hogy ezután egy sapkában rejtett kamerával fogok járkálni. És az mindent felvesz, amerre csak fordítom a fejemet. És megoldódik az ilyen probléma.
2016. dec. 30. 00:46
5/8 anonim válasza:
Szerintem menj aludni sapkástól kamerástól együtt mert levágom a fejed utána sapkád és kamerád se lesz..
6/8 anonim válasza:
Ilyenkor elgondolkozom, hogy mennyi lany esik aldozatul ilyen pszichopatanak...
7/8 anonim válasza:
Őh, biztos hogy nem ittàl, mikor ezt a kèrdèst feltetted? :D
8/8 anonim válasza:
"sapkában rejtett kamerával fogok járkálni"
Ezért le is csukhatnak.
Nem zavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!