Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, ő hogyan tekint rám?
Már egy ideje diákként dolgozom egy helyen, ahol megismertem egy nagyon rendes srácot, akivel tökre egy hullámhosszon vagyunk. Rengeteget hülyéskedünk együtt, sokszor öleléssel köszöntjük egymást, és úgy érzem, gyakran keresi a társaságom. Feltűnt, hogy sokszor úgy szervezi a munkáját, hogy bevon engem is, például, ha irodán kívüli munkát végez, megkér, hogy segítsek abban is neki, még akkor is, ha sokszor szinte semmit sem tudok segíteni, mintha csak azt szeretné, hogy csak legyek a közelében. Sokszor érezteti velem, hogy értékesnek és különlegesnek tart, például kiemeli, hogy én vagyok a legértelmesebb diákmunkása, bennem bízik a legjobban. Elég gyakran meg akar hívni valamire (pl. kávéra, akár munkán kívül is), szívesen beszél a magánéletéről, és megosztja velem a szabadidejében készült alkotásait, amiket hobbiból csinál. Egyszer nekem is adott egy ilyen ajándékot, amibe rengeteg időt fektetett. Néha vannak kétértelmű megjegyzései, de ha olyan szándékkal is mondja, eléggé burkoltan beszél. Mikor rám néz, a szeméből mindig ragyogás és melegség sugárzik, viszont nem szokott hosszasan a szemembe nézni, és sosem tesz megjegyzést a külsőmre, szemben sok emberrel, akik simán odamondják, hogy pl. csinos vagyok ma.
Amit még mindenképpen szeretnék kiemelni, hogy mindkettőnknek van már egy hosszútávú párkapcsolata, és tulajdonképpen szerintem egyikünk sem akar a másiktól semmit, hiszen tiszteletben tartjuk kölcsönösen ezt, viszont én ennek ellenére kíváncsi lennék a véleményetekre: szerintetek itt részéről szimpla barátságról van szó, tehát baráti szándékból is tesz ilyeneket egy férfi, vagy érez esetleg irántam valamiféle vonzódást is?
... kollégák között
... nyakamba ugrottak
Van vagyis volt ilyen kollega
Sajnos kilepet pedig nagyon jo baratsagba keveredtunk.
Nagyon jol elvoltunk es szivesen dolgoztunk egyutt neki hazassaga volt. Ismertem a feleseget a gyerekeket. En egyedul nevelem a gyerekeim. Ismerte oket.
Bennem soha merult fel szexualisan semmi sem. Szimplan csak jol ereztem magam vele. Ahogy o is velem.
Sajnaltam mikor elment tolunk de az a lehetoseg amit kapott azt en sem hagytam volna ki
Nekem ez már megcsalásnak minősülne. Párom neölelgessen random kollegákat, se ne adjon ajándékokat… érdekes, miért nem a 55 éves Gizi nénit ölelgeti és visz neki ajándékot?!
Amúgy megérdemlitek egymást, csak a párotokat sajnálom… nem ezt érdemelnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!