Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, ő hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, ő hogyan tekint rám?

Figyelt kérdés

Már egy ideje diákként dolgozom egy helyen, ahol megismertem egy nagyon rendes srácot, akivel tökre egy hullámhosszon vagyunk. Rengeteget hülyéskedünk együtt, sokszor öleléssel köszöntjük egymást, és úgy érzem, gyakran keresi a társaságom. Feltűnt, hogy sokszor úgy szervezi a munkáját, hogy bevon engem is, például, ha irodán kívüli munkát végez, megkér, hogy segítsek abban is neki, még akkor is, ha sokszor szinte semmit sem tudok segíteni, mintha csak azt szeretné, hogy csak legyek a közelében. Sokszor érezteti velem, hogy értékesnek és különlegesnek tart, például kiemeli, hogy én vagyok a legértelmesebb diákmunkása, bennem bízik a legjobban. Elég gyakran meg akar hívni valamire (pl. kávéra, akár munkán kívül is), szívesen beszél a magánéletéről, és megosztja velem a szabadidejében készült alkotásait, amiket hobbiból csinál. Egyszer nekem is adott egy ilyen ajándékot, amibe rengeteg időt fektetett. Néha vannak kétértelmű megjegyzései, de ha olyan szándékkal is mondja, eléggé burkoltan beszél. Mikor rám néz, a szeméből mindig ragyogás és melegség sugárzik, viszont nem szokott hosszasan a szemembe nézni, és sosem tesz megjegyzést a külsőmre, szemben sok emberrel, akik simán odamondják, hogy pl. csinos vagyok ma.

Amit még mindenképpen szeretnék kiemelni, hogy mindkettőnknek van már egy hosszútávú párkapcsolata, és tulajdonképpen szerintem egyikünk sem akar a másiktól semmit, hiszen tiszteletben tartjuk kölcsönösen ezt, viszont én ennek ellenére kíváncsi lennék a véleményetekre: szerintetek itt részéről szimpla barátságról van szó, tehát baráti szándékból is tesz ilyeneket egy férfi, vagy érez esetleg irántam valamiféle vonzódást is?

2023. szept. 15. 21:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Furcsa, hogy két párkapcsolatban élő személy így viszonyul egymáshoz, de nem kell többet belelátni. Azért érdemes több távolságot tartani. Ezt a beteges ölelkezési vágyat meg amúgy sem értem kollég között. Nekem màr új munkahelyen is volt, hogy a nyakba ugrottak.
2023. szept. 15. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:

... kollégák között

... nyakamba ugrottak

2023. szept. 15. 23:38
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Biztosan szexista vagyok, de szerintem ez van most olyan, hogy amint felszabadul a lehetőség, ti azonnal egymásba fogtok gabalyodni. Egyelőre a párkapcsolatotok és a józanságotok meggátolja ezt.
2023. szept. 15. 23:44
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Na egybol feljebb dugnad magad a rangletran.. epp hogy elkezdtel dolgozni..
2023. szept. 16. 00:09
 5/7 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es kommentelő! Ilyenről szó sincs, mint mondtam, nem célom semmi semmilyen jellegű kapcsolatot kialakítani. Hűséges vagyok a páromhoz, csupán puszta kíváncsiságból tettem fel a kérdést, hogy lássam, mások hogyan értékelik a helyzetet, mert még nem voltam ilyen szituációban ezelőtt. Az való igaz, hogy azt nem említettem, hogy nem egy magas rangú emberről van szó, tehát még csak lehetőségem se lenne "feljebb kerülni a ranglétrán", de ez egyébként is irreleváns a kérdés szempontjából. A többieknek köszönöm az értelmes hozzászólást!
2023. szept. 16. 08:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Van vagyis volt ilyen kollega

Sajnos kilepet pedig nagyon jo baratsagba keveredtunk.

Nagyon jol elvoltunk es szivesen dolgoztunk egyutt neki hazassaga volt. Ismertem a feleseget a gyerekeket. En egyedul nevelem a gyerekeim. Ismerte oket.

Bennem soha merult fel szexualisan semmi sem. Szimplan csak jol ereztem magam vele. Ahogy o is velem.

Sajnaltam mikor elment tolunk de az a lehetoseg amit kapott azt en sem hagytam volna ki

2023. szept. 16. 08:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez már megcsalásnak minősülne. Párom neölelgessen random kollegákat, se ne adjon ajándékokat… érdekes, miért nem a 55 éves Gizi nénit ölelgeti és visz neki ajándékot?!

Amúgy megérdemlitek egymást, csak a párotokat sajnálom… nem ezt érdemelnék.

2023. szept. 16. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!