Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akihez megpróbál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akihez megpróbált hónapokkal később visszamenni a volt párja azután szakított vele? Főleg ha közben volt is új párja az exnek.

Figyelt kérdés
Hosszú távú kapcsolat esetén.
2023. szept. 15. 15:15
 1/10 anonim ***** válasza:
37%
Több exszel is előfordult. Gondolom hiányzott nekik a nagy farok
2023. szept. 15. 15:20
 2/10 A kérdező kommentje:
*azután hogy szakított vele.
2023. szept. 15. 15:24
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen volt. Írt, én meg megírtam hogy miért nem.
2023. szept. 15. 15:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Max akkor van ilyen, ha addig nem talál puncit és könnyebbnek gondolja visszakönyörögni magát
2023. szept. 15. 15:42
 5/10 anonim ***** válasza:
89%

Barátnőm szakított velem, utánam összejött egy sráccal,pár hónap múlva szakított azzal a sráccal is.

Rám írt a szakítás után,hogy találkozzunk beszélgessünk feljönne hozzám.

Mondtam persze nyugodtan, természetesen szexeltünk.

Ezután pár napra rá, írt hogy nagyon jó volt az este velem próbáljuk meg ismét stb.

Megírtam neki,hogy szó se lehet róla,egyszer már dobott, nem tudok benne többet megbizni,mivel szingli vagyok összejárhatunk néha 1-1 alkalomra de semmi több.

Utána 3 alkalommal még feljött hozzám,de aztán talált végül valakit

2023. szept. 15. 16:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
én nem szoktam engedni hogy talom B terv legyek, mi a biztosíték hogy nem ül bele újra 1 másik f* ?
2023. szept. 15. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg semmi értelme exszel újra összejönni.Az a fura hogy ezt engeditek...pláne olyan esetben h.szakitott vele, mert veled is újra megfeszített.Nalam ha vkivel vége akkor valóban VÉGE nincs ujrakezdes
2023. szept. 27. 07:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

en sajna kapcsolatfuggo lehetek, mert rengetegszer szakitottunk osszejottunk 3 exemmel is.

halistennek ez regen volt, azota mar maskepp latom, nagyon odafigyelek erre, hogy ne essek ilyen hibaba meg 1x

2023. szept. 27. 16:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi is kétszer szakítottunk mire rendesen összejöttünk, valahogy mindig volt valami félreértés kezdetben, és közben más kapcsolat is volt. Nem valami egyszerű egymást és magunkat kiismerni, de aztán sikerült.
2023. okt. 3. 16:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is van, hogy a szakito fel nem megunta a masikat, hanem bizonyos tulajdonsagai miatt nem tud egyuttelni vele. Ezeknel a tavolsag megszepiti a multat. Lattam ilyeneket, de tobbszor szakitgatas, nyuglodes volt.
2023. okt. 3. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!