Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás és szakítás után azonnal egy új párkapcsolat?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok arról ha valaki egy több éves kapcsolat után (ami tényleg igaz szerelem volt mindkét részről) azonnal összejön egy új személyjel akivel megcsalta a volt párját? (Abba ne menjünk bele hogy miért tette ha tényleg szerette a másikat) Mennyire lehet hosszú életű egy ilyen ingoványos talajra épült kapcsolat?2023. szept. 15. 10:58
1/7 anonim válasza:
siman lehet hosszu eletu, bar tudom most nem erre a valaszra vagytal. en is azt hittem exemnel majd szepen dolgozik a karma aztan meg mai napig egyutt vannak, de mit banom en, ha tovabblepsz mar pont nem fognak ilyen kerdesek erdekelni
2/7 anonim válasza:
Csináltam így, én hagytam el az exemet az újért, persze alapból szar volt a kapcsolat, nem ő vett el tőle. Hát soha többet :D Az elején még sokat járt a fejemben az exem, mert ugye nem zártam le teljesen, nem volt gyászidőszak. Hozzá hasonlítgattam az új barátomat, bár több dologban jobb volt az új. Ezt olyan 3 hónapig csináltam. Nem csaltam meg és ő szakított, de nem mondom, hogy sosem gondoltam rá. Volt egy nagy veszekedésünk és én ráírtam mindegyik szingli srác ismerősömre, hátha valamelyikre lecserélhetem :D
Sokat változtam ebben de akkor csak 18 éves voltam.
3/7 anonim válasza:
Hát érdekes felvetés. Van amikor működik, van amikor nem. Ha érzelmileg nem léptél még túl az előzőn, addig szvsz semmiképp ne kezdj új kapcsolatba.
4/7 anonim válasza:
Nem szokott jól elsülni, bár biztos van ellenpélda. Szerintem jobb kerülni az ilyeneket, akik épp most léptek ki egy kapcsolatból.
5/7 anonim válasza:
Unokahúgom másfél évig csalta a férjét mielőtt elváltak. Tíz éves, hatalmas szerelem kapcsolat volt. Még egy évig folytatták a viszonyukat, az unokahúgom már az esküvőt tervezgette,a férfi meg ugyanúgy nem vállalta fel, mint amikor még csak viszonyuk volt. Közben kiderült, hogy egyidejűleg több nővel is szexkapcsolatban volt végig a viszonyuk alatt, az egyik gyereket is szült. Végül az unokahúgom 2 szék közül a pad alá esett.
6/7 Senior Séf válasza:
Nézzük evolúciós oldalról. A férfi a megoldások embere. Az agya ágy van beprogramozva, hogy ha bármi gyász, baj, veszteség éri, az nem azonnal, hanem adott esetben akár csak hetek, hónapok múlva csapódik le. Ezért képes azonnal továbblépni.
7/7 anonim válasza:
Szerintem nem lesz jó vége, de hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!