Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem megalázó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak szerintem megalázó?

Figyelt kérdés

Véget ért egy két éves kapcsolatom, és kezdek a józan eszemben kételkedni. Ezért kérlek titeket kendőzetlenül írjátok le, hogy én őrültem meg, vagy ilyet nem illik.

Kapcsolatban normális-e ha van közös lány ismerősünk aki észrevehetően (az akkori párom vette észre) flörtölni próbált a barátommal és aztán a barátom többször beszélt ezzel a lánnyal interneten, illetve szívecskéket küldözget a képeire. Azt is elmondta neki, hogy szakítottunk, holott a lánynak velem vannak közös ismerősei és emiatt ismertük meg egymást. Én mégsem éreztem úgy, hogy ezeknek a "távolabbi" ismerősöknek az orrára kéne kötni. Ez egy eset de sok hasonló volt, hogy barátkozik vagy maga mellett tart olyan lányokat akik többet akarnának barátságnál.

Nem akarok hisztisnek tűnni de két év alatt az volt a fejembe verve, hogy nekem is vannak fiúbarátaim és neki is, nincsen ebben semmi.

De én a fiú barátokkal tényleg heti szinten beszélek, nem csak tartom őket magam mellett pláne h tudom, hogy tetszem nekik.

Ti mit gondoltok?

2020. júl. 25. 20:35
 1/8 A kérdező kommentje:
Neki is lánybarátai*
2020. júl. 25. 20:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Szóval ha tudnam, hogy tetszek a fiúbarátaimnak, nem tartanám bennük a reményt azzal, hogy beszélgetek velük, ezt akartam írni, csak nyakatertre sikerült
2020. júl. 25. 20:37
 3/8 anonim ***** válasza:
66%
Mi is a kérdés...?
2020. júl. 25. 20:37
 4/8 A kérdező kommentje:
Hogy csak szerintem megalázó-e mikor egy olyan közös ismerőssel beszélget a másik aki nyíltan flörtölt vele, ahelyett, hogy hagyná a francba?
2020. júl. 25. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem értem, hogy ezen miért szakítás után problémázol, ő egy ilyen flörtölgető típus, lehet ez a lány már az új barátnője.
2020. júl. 25. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Mert nincs életem azért agyalok rajta! Na :D
2020. júl. 25. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
85%
Akkor én adom az első normális választ: igen, megalázó, tiszteletlen. Jobb, hogy véget ért ez a kapcsolat vele, lehet, hogy tetlegesség is volt, csak nem tudsz róla. A lányok nem nyomultak volna rá, ha nem láttak volna jeleket. Itt szerintem egy önbizalomhiányos pasiról van szó, aki ezzel a flörtölgetéssel próbálta növelni az önbizalmát, figyelmen kívül hagyva a te érzéseidet. A legközelebbi párodat válogasd meg jobban illetve ha nyomul egy csaj akkor közöld a pároddal, hogy koptassa le vagy vége.
2020. júl. 25. 22:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben voltam én is . Exem sokszor váltott munkát , de mindenhol volt 1-2 csaj , aki nyomult rá. Engem roppantul zavart és ha ki mertem mondani , hogy mi a véleményem az ilyen “nőkről” , már ordítozva kioktatott, hogy ne nézzem már őt ilyen hűtlen , gerinctelen tuskònak. De az ! :D

5 évet voltunk együtt , az utóbbi fél év pokol volt a számomra . Januárban ment új munkahelyre , körbe vették a nők . Volt , hogy úgy mentek oda a munkatàrsnői a pasijukkal vagy a férjüknek a lakásunkba, hogy én közben dolgoztam . Neki ez természetes volt , de ha engem valamiért kerestek munka ügyben a férfi kollégáim , akkor napokig nem beszélt velem.

Nem olyan rég SMS-Ben közölte velem , hogy nem tudja mit akar . Állítása szerint sokat sírt miattam és fàj neki nagyon, de én rengeteg fájdalmat okoztam neki és ő nem akar velem lenni. Este már az újdonsült csajt kezelgette . 🙃🙃

Egy percig sem bánom, hogy megszabadultam tőle ! Legalább tudom, ha egy következő kapcsoltomban ilyen előfordul , akkor biztosan ultimátumot fogok adni.

27/N

2020. júl. 26. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!