Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők túlnyomó többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők túlnyomó többsége miért vonzódik az egybites beállítottságú pasikhoz?

Figyelt kérdés

Egyre jobban azt veszem észre hogy a nők párválasztási szokása:

- külsőre vonzó de agyilag minél egyszerűbb hím egyed az ideális.

Miért??

2023. szept. 14. 21:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés a párja annak, mikor egyes nők azon vergődnek, hogy a férfiaknak csak a szép, de buta nők kellenek.Mivel hát nyilvánvaló, hogy aki jól néz ki, az csak buta lehet és rossz ember.

Aki nem talál magának párt, az csak azért van, mert ő túl okos és túl jó ember.Ugye?

2023. szept. 15. 07:25
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Azert, mert azt konnyebb iranyitani. A ferfiak is igy valasztanak, de nem koltenek hozza tundermeset, hogy az intelligens pasi a jo.

39F incel

2023. szept. 15. 08:26
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem a túlnyomó többség. Aki meg igen, az azért, mert akik abból a típusból vonzó férfiak, akiket leírtál, azok:

- jól néznek ki (ne hülyüljünk, a nők is vizuális lények, és férfiból is van annyi, ha nem több, aki bármilyen undormány belsőt elfogad egy nőtől, ha külsőre tiptop... biológia)

- jó a kisugárzásuk, rendben vannak magukkal

- tudnak természetesen, görcs nélkül ismerkedni, jó a dumájuk, kellemes társaság ismerkedéskor

2023. szept. 15. 10:35
 14/19 anonim ***** válasza:
0%

Én Mensás vagyok (magasabb az intelligenciám mint az emberek 98%-ának), és nálunk rengeteg az átlagos külsővel rendelkező szuperintelligens férfi aki egyedül van évek óta, szóval van valami abban amit a kérdező feltételez :D

F30

2023. szept. 15. 14:44
 15/19 anonim ***** válasza:

14, az, hoy az extrém magas IQjú emberek közt sokaknak nincs kapcsolata, az nem azt jelenti, hogy a nők az extrém unintelligensekhez vonzódnának.

Én elhiszem, hogy magas az IQ-d, de azért ez a hozzászólás nem sikerült túl... reprezentatívra:D

2023. szept. 15. 15:30
 16/19 anonim ***** válasza:
14: az, hogy valaki nem Mensa-tag szintűen magas IQ-val rendelkezik, nem jelenti azt, hogy nem intelligens... sőt, az IQ is csak az intelligencia egy bizonyos elemét veszi figyelembe. Ráadásul nem feltétlen jelenti azt, hogy valakinek nem ilyen magas IQ-jú párja van, hogy a gyökkettő IQ-jú szotyolaköpködőkkel jönne csak össze. Itt valahol az a híresen logikus gondolkodás kicsit elvérzett...
2023. szept. 15. 15:33
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 Shakirának elvileg 140-es IQ-ja van.Gondolom vonzó férfiakból is akad ilyen.
2023. szept. 15. 16:39
 18/19 anonim ***** válasza:

17: Ennek mi köze ahhoz, amit írtam? Én csak annyit írtam, hogy egy Mensa-tag nem feltétlen intelligens az intelligencia összes területén meg hogy aki nem Mensa-tag, az sem biztos teljesen buta. Vonzóságról egy szó nem esett.

(kiv. ha nem én voltam a 16-os, amikor válaszoltál, csak azóta töröltek valakit).

2023. szept. 15. 17:43
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 Sejtettem, hogy nem fogod érteni, mert tényleg elég félreérthető a hozzászólásom.

Egyetértek azzal, amit írtál.Oda akartam kilyukadni, hogy az úr, akinek te válaszoltál azt állította, hogy a Mensa-tagok közt ő csak átlagos külsejűeket ismer személyesen.Én itt tovább vittem a gondolatmenetet, tehát duplán rácáfoltunk egy újabb érvvel az úr kommentjére.

2023. szept. 15. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!