Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők túlnyomó többsége miért vonzódik az egybites beállítottságú pasikhoz?
Egyre jobban azt veszem észre hogy a nők párválasztási szokása:
- külsőre vonzó de agyilag minél egyszerűbb hím egyed az ideális.
Miért??
Ez a kérdés a párja annak, mikor egyes nők azon vergődnek, hogy a férfiaknak csak a szép, de buta nők kellenek.Mivel hát nyilvánvaló, hogy aki jól néz ki, az csak buta lehet és rossz ember.
Aki nem talál magának párt, az csak azért van, mert ő túl okos és túl jó ember.Ugye?
Azert, mert azt konnyebb iranyitani. A ferfiak is igy valasztanak, de nem koltenek hozza tundermeset, hogy az intelligens pasi a jo.
39F incel
Nem a túlnyomó többség. Aki meg igen, az azért, mert akik abból a típusból vonzó férfiak, akiket leírtál, azok:
- jól néznek ki (ne hülyüljünk, a nők is vizuális lények, és férfiból is van annyi, ha nem több, aki bármilyen undormány belsőt elfogad egy nőtől, ha külsőre tiptop... biológia)
- jó a kisugárzásuk, rendben vannak magukkal
- tudnak természetesen, görcs nélkül ismerkedni, jó a dumájuk, kellemes társaság ismerkedéskor
Én Mensás vagyok (magasabb az intelligenciám mint az emberek 98%-ának), és nálunk rengeteg az átlagos külsővel rendelkező szuperintelligens férfi aki egyedül van évek óta, szóval van valami abban amit a kérdező feltételez :D
F30
14, az, hoy az extrém magas IQjú emberek közt sokaknak nincs kapcsolata, az nem azt jelenti, hogy a nők az extrém unintelligensekhez vonzódnának.
Én elhiszem, hogy magas az IQ-d, de azért ez a hozzászólás nem sikerült túl... reprezentatívra:D
17: Ennek mi köze ahhoz, amit írtam? Én csak annyit írtam, hogy egy Mensa-tag nem feltétlen intelligens az intelligencia összes területén meg hogy aki nem Mensa-tag, az sem biztos teljesen buta. Vonzóságról egy szó nem esett.
(kiv. ha nem én voltam a 16-os, amikor válaszoltál, csak azóta töröltek valakit).
#18 Sejtettem, hogy nem fogod érteni, mert tényleg elég félreérthető a hozzászólásom.
Egyetértek azzal, amit írtál.Oda akartam kilyukadni, hogy az úr, akinek te válaszoltál azt állította, hogy a Mensa-tagok közt ő csak átlagos külsejűeket ismer személyesen.Én itt tovább vittem a gondolatmenetet, tehát duplán rácáfoltunk egy újabb érvvel az úr kommentjére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!