Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha nőként kelnétek fel egyik reggel mit tennétek?
Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 14:40
11/19 anonim válasza:
Én nő vagyok, és szép nő szívesebben lennék! Mert semmi más nem fontos egy pasinak a kulson kivul
13/19 anonim válasza:
Ha, az agyam is átalakulna teljesen "nőivé", akkor valószínű fel sem tűnne, hogy átalakultam.
Ha meg maradnék pasi aggyal, akkor elsősorban felfedezném a testem.
Kipróbálnám milyen nőkkel, nők között csevegni.
Biztosan érdekes.
Szoknyát biztosan kipróbálnám és bugyi nélkül. 😁
Biztos, hogy nem feküdnék le senkivel.
Az olyan, mintha pasi ként pasival dugnék, írom ezt úgy, hogy pasi gondolkodásom megmarad.
14/19 anonim válasza:
Kipróbálnám, hogy milyen érzés dominánsan viselkedni a pasi felett.
17/19 anonim válasza:
10. Csak egyet? Oké, itt a lényeg: körülöttetek forog a világ!
19/19 anonim válasza:
Alanyi jogon megkapjátok azt, amiért egy férfinak meg kell izzadni. Figyelem, kényeztetés, társadalmi előjogok, párkapcsolati kontroll, szexuális kontroll, társkeresésnél a kiválasztás joga, szerető keresésnél végtelen választék. Ez csak pár példa volt, lehetne még sorolni bőven!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!