Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a helyes reakció egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyes reakció egy ilyen szituációra?

Figyelt kérdés
A baráti körünk úgy néz ki, hogy négy nő és négy férfi, mindenki kapcsolatban, mindenki párja jelen. Mind egy iskolába jártunk, szóval jó ideje ismerjük egymást. Egy közös ünneplés során kifejezetten látványos módon táncoltam az egyik barátnőmmel és láttam, hogy a párom nagyon nézett engem. Kiemelném : engem. Amikor oda mentem hozzá, akkor érzékeltem, hogy izgatott állapotban van. Viccelődtem, hogy bejött neki a szituáció, hogy egy másik nővel táncolok. Próbálta tagadni, de láttam rajta. Tulajdonképp ha tudom, hogy óriási tisztelet van közöttünk a másik párja felé, és én is a szememmel láttam, hogy csak engem figyelt, ki kéne ezen akadnom? 25N
2023. szept. 11. 15:24
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Kilences, igen, ezzel egyet értek. Ő leginkább azzal próbált győzködni, hogy neki nem az tetszett, hogy engem lát mással, hanem kizárólag a másik nő. Amivel azért nem értek egyet, mert ha én nem lettem volna ott, akkor nem fogja bámulni nyilván. Nem tudom...

Tízes, ez is jogos. Bár a rúd az nem egy másik nő.

2023. szept. 11. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
2. Nők, b.. :d
2023. szept. 11. 17:17
 13/16 A kérdező kommentje:
12 mire ezt kibogoztam :D
2023. szept. 11. 19:12
 14/16 anonim ***** válasza:
13. Addig mi...?
2023. szept. 11. 22:50
 15/16 anonim ***** válasza:
54%

Nő = rúd

👍🏻👍🏻👍🏻

2023. szept. 12. 02:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Vettem a lapot, szóval nem gáz :D
2023. szept. 12. 09:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!