Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Nagyon az elején járó kapcsolatban amikor már hetek óta nincs személyes találkozó, mert sajnos nem lehet /elnézést de azt nem szeretném közölni miért/ mindketten függetlenek vagyunk. Csak üzenetben tartjuk a kapcsolatot, viszont 2 napja írt utoljára, semmi bántót, ám én nem reagáltam vissza, mely számomra nagyon nehéz. De úgy gondolom nem nekem, mint nőnek kell loholnom a férfi után. Szeretnék írni s keresni őt, viszont van valami mi engem nagyon bánt és addig míg ő nem rendezi a dolgot nem tudom mi tévő legyek. Várjak rá vagy sem?! Kezdeményezzek vagy sem?! Valamint mi a legjobban foglalkoztat engem az az a mondás, ha valakit érdeklem az keres! Ez valóban így van? Ha érdeklem igazán és őszintén akkor majd keresni fog?

2023. szept. 10. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Keresett. Nem válaszoltál.

Akkor mi a kérdés?

2023. szept. 10. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"ha valakit érdeklem az keres!"

" napja írt utoljára, semmi bántót, ám én nem reagáltam vissza, "

Nos, kérdező, van egy olyan mondás is, hogy ha nem válaszol a megkeresésemre, akkor nem érdeklem, és akkor továbblépek.

Hányszor kellene keressen? Végül is, mit képzelsz magadról?

Jöjjön fehér lovon, s letérdelve könyörögjön a kegyeidért?

Az embernek megáll az esze.

2023. szept. 10. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Túlbonyolítod. Unja a nyavalygásodat és most csajozik.

Jól teszi.

2023. szept. 10. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Imádom az embereket. Leírod, hogy téged bánt vmi, de ahelyett, hogy megpróbálnád vagy megpróbálnátok megbeszélni, inkább nem is kommunikáltok. Így aztán majd minden megjavul
2023. szept. 10. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs itt mar tennivalo. Ha nem meltoztatsz valaszolni, akkor azt civilizalt emberek lekoptatasnak fogjak venni. Szerintem mar masnak irogat, ahol kolcsonos az erdeklodes. Egyoldalu ismerkedesbe jozan ember nem fog bele, senki sem bohoc, hogy teged szorakoztasson. Majd irogat annak, aki felol megvan a megfelelo erdeklodes, visszair es talalkozni is lehet vele. Van ilyen boven, te meg hoppon maradsz, ha igy viselkedsz. Ne bullshit lozungok alapjan probald elni az eleted, mert attol nem leszel okosabb.
2023. szept. 10. 16:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jobban is jár ha nem tartja veled a kapcsolatot!Ha van egy kis esze akkor már továbblépett és beszélget mással!

Irt két napja,Te nem válaszoltál! A továbbiakban mégis mit kellene tennie?

Ha nem kommunikálsz vele,akkor mégis hogy jöjjön rá,hogy mi a bajod? Találja ki?

Először is tanulj meg kommunikálni és csak utána kezd bele párkapcsolatba,mert erre a nyűglődésre és hisztire egy férfinak sincs szüksége!

2023. szept. 10. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!