Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A rövid vagy a hosszú hajú fiúk tetszenek jobban?
Az "ostoros" vagyok újra; kérdező, akkor ajánlom figyelmedbe a következő oldalt:
De még akár a rockerek.hu-n is nézelődhetsz, bár az nem elsősorban társkereső, de jöttek már össze ott is többen.
Én meg a nejemet szimplán a love.hu-n ismertem meg - de ő is metálos, szóval sok helyütt találni ilyeneket, csak kutakodni kell. :)
Engem különösebben nem érdekel a haj.
Persze nekem is van kedvencem,de nem keresem mindenkiben a "barna szemű,barna kicsit hosszabb hajú srácot" azért,mert nekem ez tetszik leginkább.
Persze,rám is igaz az a mondás,miszerint a külső megfog,a belső megtart.
De nálam ez olyan szinten igaz,hogy legyen ápolt a srác (nem kell reggelente órákig állni a tükör előtt,én sem teszem,de az alap higiénia,ápoltság meg legyen) és a hozzá illő ruhákat hordja,jól álljon a haja.
Remélem érthető.Én nem akarom senkire ráerőltetni a félhosszú hajat,ha neki a rövid vagy zselézett áll jól!
Szerintem az a fontos,hogy az összhang meg legyen:)
Ha valaki megtetszik,bejön nekem akkor nem azzal fogok foglalkozni,hogy milyen a haja (hacsak nem undorító,mert zsíros),hanem próbálok minél több időt vele tölteni:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!