Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A rövid vagy a hosszú hajú fiúk tetszenek jobban?
A sok lány alatt gondolom az átlag divat-tiniket érted... Nekik biztos nem tetszenek a hosszú hajú srácok.
De vannak akiknek igen, például nekem is jobban tetszik s hosszú haj a férfiakon.
Az viszont, hogy a haj volt a kizáró ok, eléggé éretlen hozzáállás, nehogy már ez döntse el. Az én páromnak is rövid a haja, pedig nekem a hosszú jobban bejön, de a páromat úgy szeretem, ahogy van, nem nagyon érdekel a haja hossza.
23/L
Hehe... Teljesen nyugodt lehetsz, kérdező. Nekem olyan hosszú a hajam, hogy "ostorba" fonva hordom, és mégis boldog, nős ember vagyok már sok-sok éve. :)
Ha egy lány képes tényleg csak a hajad miatt otthagyni, akkor hidd el, jobban is jársz, hogy ezzel megment saját magától. Értelmes, intelligens lányokat keress, akik NEM plázap*csák. Ha netán még szereted (vagy majd még csak ezután fogod megszeretni ;) ) a metálos szubkultúrát is, akkor még inkább érdemes metálos leányzók között keresgélned, mivel ebben a körben szerencsére felülreprezentáltak az értelmes hölgyemények. De még ha ez nem is a te asztalod, a lényeg akkor is az, amit már fentebb is írtam: aki emiatt hagy ott, azokat sose sirasd. Keresd az értelmeseket. :)
Nálam csak hosszú hajú férfiak jöhetnek számításba. Nem a külső, hanem a hozzá tartozó életszemlélet miatt.
Mármint jöhetnének, ha nem lenne már meg "A" hosszú hajú álompasi, akivel sok-sok éve vagyunk boldogok együtt.
Egyébként meg osztom azt a véleményt, hogy ha csak a hajhosszad miatt nem akartak veled összejönni, akkor azokért a hülye p**ákért nem is kár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!