Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! A rövid vagy a hosszú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A rövid vagy a hosszú hajú fiúk tetszenek jobban?

Figyelt kérdés
fiú vagyok,kb vállig érő hajam van(rövid hajjal nagyon hülyén nézek ki:/) és sok lány amiatt nem jött össze velem,mert hosszú volt a hajam...bejöttem nekik,meg minden,és ez döntötte el...már egy jó ideje nincsen barátnőm,és félek hogy ezért nem találom meg a páromat:/
2010. okt. 16. 22:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
nem a hajad miatt jöttek össze veled, a külsőd miatt, bár tudom, hogy ez egy fokkal nem jobb.. lehet, hogy neked kéne lányok után nézned. biztos találni fogsz valakit, aki érdemes, soha nem kell félned! :]
2010. okt. 16. 22:09
 2/23 anonim ***** válasza:

A sok lány alatt gondolom az átlag divat-tiniket érted... Nekik biztos nem tetszenek a hosszú hajú srácok.

De vannak akiknek igen, például nekem is jobban tetszik s hosszú haj a férfiakon.

Az viszont, hogy a haj volt a kizáró ok, eléggé éretlen hozzáállás, nehogy már ez döntse el. Az én páromnak is rövid a haja, pedig nekem a hosszú jobban bejön, de a páromat úgy szeretem, ahogy van, nem nagyon érdekel a haja hossza.

23/L

2010. okt. 16. 22:11
 3/23 anonim ***** válasza:
88%
nekem a hosszabb hajúak a gyengéim ^^ (ezt úgy értve, hogy minden, ami nem rövid :D )
 4/23 anonim ***** válasza:
16%
A fiúknak nincs is haja.
 5/23 anonim ***** válasza:
rövid!!
2010. okt. 16. 22:12
 6/23 anonim ***** válasza:
97%
nem a hajad hosszúságával van a gond, hanem azzal hogyan viseled. persze van akinek a rövid/hosszú egyáltalán nem előnyös azon tényleg változtatni kell, de azt mondod neked meg a rövid nem áll jól. tehát ha a hosszú jól tud állni akkor csak szerezz hozzá önbizalmat, legyen valami stílusod - itt nem gondolok semmi bonyolultra, csak valami egyszerű ízlésesen kicsit egyedi külső meg kisugárzás. ennyi. és ne legyen benned ez a megfelelési kényszer mert így soha nem fogsz egyről a kettőre jutni. hagyd magad olyannak lenni amilyen vagy és lesznek majd akik észreveszik az előnyös dolgokat benned ebben biztos lehetsz.
2010. okt. 16. 22:16
 7/23 anonim ***** válasza:

Hehe... Teljesen nyugodt lehetsz, kérdező. Nekem olyan hosszú a hajam, hogy "ostorba" fonva hordom, és mégis boldog, nős ember vagyok már sok-sok éve. :)

Ha egy lány képes tényleg csak a hajad miatt otthagyni, akkor hidd el, jobban is jársz, hogy ezzel megment saját magától. Értelmes, intelligens lányokat keress, akik NEM plázap*csák. Ha netán még szereted (vagy majd még csak ezután fogod megszeretni ;) ) a metálos szubkultúrát is, akkor még inkább érdemes metálos leányzók között keresgélned, mivel ebben a körben szerencsére felülreprezentáltak az értelmes hölgyemények. De még ha ez nem is a te asztalod, a lényeg akkor is az, amit már fentebb is írtam: aki emiatt hagy ott, azokat sose sirasd. Keresd az értelmeseket. :)

2010. okt. 16. 22:18
 8/23 A kérdező kommentje:
szeretem a metálos szubkultúrát,viszont nem szoktam ilyen "klubbokba" járni stb,és nem sok ilyen fajta lányt lehet találni csak úgy az utcán,suliban,stb...:(
2010. okt. 16. 22:24
 9/23 anonim ***** válasza:

Nálam csak hosszú hajú férfiak jöhetnek számításba. Nem a külső, hanem a hozzá tartozó életszemlélet miatt.

Mármint jöhetnének, ha nem lenne már meg "A" hosszú hajú álompasi, akivel sok-sok éve vagyunk boldogok együtt.

Egyébként meg osztom azt a véleményt, hogy ha csak a hajhosszad miatt nem akartak veled összejönni, akkor azokért a hülye p**ákért nem is kár.

2010. okt. 16. 22:25
 10/23 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem bántás, de nekem is a rövid haj a gyengém, soha egyetlen egy hosszú hajú férfi sem tetszett, de akiket ismerek és levágatták a hajukat utána istenien néztek ki :)
2010. okt. 16. 22:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!