Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erős vérzés idején elmennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős vérzés idején elmennétek strandra..?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy magyarázzam meg neki ismerkedés elején hogy mozi vagy bármi de jobb program lenne..
2023. szept. 6. 16:07
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem a kérdezőt, nekem is extra erős vérzésem van mindig. A szuper plusz tampon és az éjszakai betéttel ( együtt a kettő) is néha átázok 2 óra alatt!!! Sőt volt már hogy alig értem be a munkahelyemre hogy ne ázzak át 45 perc alatt.

Soha nem tudtam olyankor strandra menni.

Én 20 évesen is elmondtam ismerkedés fázisban is amikor megjött. Ha ezt egy férfi nem tudja megérteni, akkor lapát. Ez nem szégyen.

2023. szept. 6. 17:12
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez komolyan ekkora tabu?

Ha azt irod, hogy szegyellos vagy, leegeted magad. Mit kell ezen ennyit folizni?

"Bocsi, de menjunk inkabb moziba legyszi, mert epp megvan:)"

Tessek, kimasolhatod innen.

2023. szept. 6. 17:20
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha már a felnőtt kapcsolatok kategóriába írsz, akkor ezt meg kell érteni a randipartnerednek.Ha nem érti meg, mert annyira gyerekes, akkor jobb, ha nem ismerkedsz vele.
2023. szept. 6. 18:06
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék strandra, hanem szólnék neki, hogy épp piros betűs napok vannak nálam, így keressünk másik programot.
2023. szept. 6. 18:07
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Sehova nem mennék. Második napon van egy pár órás intervallum, amikor 20 percenként televérzek egy éjszakait. De csutkára tele. Nem kibírás kérdése.
2023. szept. 6. 18:14
 26/33 anonim ***** válasza:
100%

"Bocs, de a strand az nekem most épp nem aktuális. Menjünk bárhova máshova."

Nem kell ezt túlbonyolítani, ez egy természetes dolog.

2023. szept. 6. 18:21
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Azért az is érdekes, hogy strandra akar vinni első randira... Nekem ez testmustrának tűnik.
2023. szept. 6. 19:38
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Milyen strandra? Egy balatoni strandra lehet mennek. Felvennék egy strandruhat, shortot, lehet beszélgetni , olvasgatni egy napizoagyon, séta, ebéd, naplemente nézés, móló...

Egy városi strand betonmedencéje mellé viszont tuti nem

2023. szept. 6. 19:52
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy ez első randi? Nálam el is vágja magát, aki első randin strandra hív. Ez semmi más, mint áru csekkolas.
2023. szept. 6. 19:54
 30/33 A kérdező kommentje:
Az ilyen fiúk nem gondolják komolyan? Érdekes a másik progit egyből visszamondta :// csak sütizni megyünk, szóval fura pedig egyedül él.. nem lenne olyan sietős neki a nap.
2023. szept. 6. 20:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!