Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erős vérzés idején elmennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erős vérzés idején elmennétek strandra..?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy magyarázzam meg neki ismerkedés elején hogy mozi vagy bármi de jobb program lenne..
2023. szept. 6. 16:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
62%
El, probléma nélkül, azért létezik a tampon. De ha neked úgy nem kényelmes, akkor csak mondd, hogy nem akarsz strandolni, inkább mást szeretnél és kész, nem kell neki elmagyarázni az okát egyáltalán.
2023. szept. 6. 16:24
 12/33 A kérdező kommentje:
szégyenlős vagyok? Az jó indok? Hogy elsőre ne ez legyen…?
2023. szept. 6. 16:25
 13/33 anonim ***** válasza:
34%

9, nem beteg vagy.

A menstruáció nem betegség:D

2023. szept. 6. 16:26
 14/33 A kérdező kommentje:
13# mert szerinted az? :D
2023. szept. 6. 16:27
 15/33 anonim ***** válasza:
87%

"El, probléma nélkül, azért létezik a tampon."

Nem ezért létezik.

Kifejezetten azt ajánlják a hozzáértők, hogy tamponba ne menjen senki se Balcsiba, uszodába stb, mert a tampon felszívja azt a vízet és így elképesztően könnyen el lehet kapni fertőzéseket.

2023. szept. 6. 16:30
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szégyenlősség szarabb indok, mint az, hogy megvan, de te tudod :D Mármint vannak, akiknek ez kiábrándító lenne, ami nem baj, ha mondjuk tényleg az lennél, mert akkor legalább kiderül, hogy nem lenne hozzád türelme, de ha amúgy nem vagy az, őt viszont ez pont taszítja, akkor egy kamu miatt bukna a dolog.

Ha fiatal is, akkor is nyugodtan megtanulhatja, hogy a nők szoktak menstruálni és ezt figyelembe kell venni néha.

2023. szept. 6. 16:31
 17/33 anonim ***** válasza:
79%

#15:

Direkt strandolásra készült tamponokra gondolok, nem sima tamponra! Amúgy meg úgyis ki kell cserélni, de írtam hogyha neki úgy nem jó, akkor ne menjen oda vele, egyeztessenek más helyszínt.

2023. szept. 6. 16:35
 18/33 anonim ***** válasza:
90%

Probiotikus tampon létezik, a márkáját nem írnám itt ki, de sokkal többet szerintem nem tud, mint a "sima" társai. Én sajnos ugyanúgy összeszedtem valamit a Balcsiban, pedig nagyon vigyáztam. Nem vagyunk egyformák.

Mondjuk, ha én a srácból nem nézem ki azt, hogy megértené a problémámat, nem is mennék el vele randizni.

2023. szept. 6. 16:38
 19/33 anonim ***** válasza:
87%
Ez a strandolós tampon olyan, hogy viasszal van bevonva a kötél, hogy ne szívja fel a vizet. Nekem nem lett tőle bajom, de nyilván igen, van aki érzékenyebb az ilyesmire.
2023. szept. 6. 16:43
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék, de ha te nem akarsz akkor ne tedd. Simán mondd meg neki hogy most vannak “azok a napok”, elvileg felnőtt ember, nem kellene ezen meglepődnie.
2023. szept. 6. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!