Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős vérzés idején elmennétek strandra..?
9, nem beteg vagy.
A menstruáció nem betegség:D
"El, probléma nélkül, azért létezik a tampon."
Nem ezért létezik.
Kifejezetten azt ajánlják a hozzáértők, hogy tamponba ne menjen senki se Balcsiba, uszodába stb, mert a tampon felszívja azt a vízet és így elképesztően könnyen el lehet kapni fertőzéseket.
Szerintem a szégyenlősség szarabb indok, mint az, hogy megvan, de te tudod :D Mármint vannak, akiknek ez kiábrándító lenne, ami nem baj, ha mondjuk tényleg az lennél, mert akkor legalább kiderül, hogy nem lenne hozzád türelme, de ha amúgy nem vagy az, őt viszont ez pont taszítja, akkor egy kamu miatt bukna a dolog.
Ha fiatal is, akkor is nyugodtan megtanulhatja, hogy a nők szoktak menstruálni és ezt figyelembe kell venni néha.
#15:
Direkt strandolásra készült tamponokra gondolok, nem sima tamponra! Amúgy meg úgyis ki kell cserélni, de írtam hogyha neki úgy nem jó, akkor ne menjen oda vele, egyeztessenek más helyszínt.
Probiotikus tampon létezik, a márkáját nem írnám itt ki, de sokkal többet szerintem nem tud, mint a "sima" társai. Én sajnos ugyanúgy összeszedtem valamit a Balcsiban, pedig nagyon vigyáztam. Nem vagyunk egyformák.
Mondjuk, ha én a srácból nem nézem ki azt, hogy megértené a problémámat, nem is mennék el vele randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!