Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még 22 évesen sem akarok anya lenni, akkor mennyi az esélye, hogy ez a későbbiekben megváltozna? A párom elhagyna ezért engem?
Jegyezd meg: kompromisszumból SOHA nem csinálunk gyereket! Magyarul azért, hogy magad mellett tarts akárki, nem szabad! Azért sem, hogy más igényeit kielégítsd! Nem ő fogja megszülni, nevelni, etetni, ruházni és az elkövetkező 20 évet vele tölteni, hanem Te/Ti!
Ha benned erre nincs belülről fakadó, erős, természetes vágy (vagy még nincs), akkor életed legrosszabb döntését hoznád meg, aminek a végén te is és a gyerek is meginná a levét.
A kérdésed alapján pedig Te egy nagyon befolyásolható személy lehetsz...
ami miatt a párom még befolyásolhatóbbá válik. - nem érdekelne olyan ember, akinek ennyire számít anyuci véleménye, hogy esetleg még hibáztatna azért, mert nem szülök 23 évesen.
Úgy ott hagynám, mint a franc.
Egyébként én pl 34 vagyok, nincs az az ég, hogy gyereket csináljak. Soha. Nélküle is tökéletes az életem :D
30 előtt nemis szabad anyává válni.
Addig élni kell az életet.
A másik meg az, hogy addigra kiforja magát a dolog a leendő apukával is.
Nézz körbe. Rengeteg a válás, és mindenütt ott vannak a pár éves gyerekek.
Még a sztár és celeb világban is.
Csak akkor szabad gyermeket, ha kőkeményen stabil a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!