Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha még 22 évesen sem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még 22 évesen sem akarok anya lenni, akkor mennyi az esélye, hogy ez a későbbiekben megváltozna? A párom elhagyna ezért engem?

Figyelt kérdés
Ami rosszabbá teszi a helyzetet, hogy a párom anyja fiatal nagymama akar lenni, ami miatt a párom még befolyásolhatóbbá válik.

2023. szept. 4. 16:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Úristen, ha ez az egészséges, akkor milyen az egészségtelen?! Hol egészséges az, hogy felmerül, hogy elhagy, mert te másképp gondolkozol, mint az anyja?

De 22 évesen gyerekről még gondolkodni sem kell.

2023. szept. 4. 17:46
 12/25 A kérdező kommentje:
Jó, van ebben valami. Azért örülök, hogy nem támogatott eddig senki a gyerekszülésben. A családom is ellenzi.
2023. szept. 4. 17:50
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek olyat, aki fiatalon nem akart gyereket, de később változott és mégis vállalt többet is. De olyat is ismerek, aki már fiatalon se akart gyereket és nem is változott meg később se. Nálam pedig pont az ellenkezője volt, mert a húszas éveim elején még nagyon szerettem volna szülő lenni, de aztán fokozatosan rájöttem, hogy mégse nekem való a szülőség és most már egyáltalán nem akarok gyereket és örülök, hogy anno nem vállaltam.
2023. szept. 4. 18:10
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, csak azért bevállalni egy babát, mert a párod akarja... Butaság. A te tested megy át nagy változáson, fájdalmon, stb. Utána pedig valószínűleg te maradsz otthon a gyerekkel... Úgyhogy neki könnyű beszélnie

22 évesen tényleg fiatal vagy, nagyon nem szabad ilyenkor gyereket vállalni. Egy barátnőmmel beszéltük, hogy basszus annyi idősen akartunk, aztán most már nem. Szóval ez változhat. Egyébként 22 évesen is MAJD akartam babát, nem azonnal. Negyvenes nők is szülnek már, nem kell rohanni

2023. szept. 4. 18:23
 15/25 anonim ***** válasza:
Atyaég...
2023. szept. 4. 18:28
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

Tudod mikor hagynám, hogy a jövendőbelim anyja belepofázzon az életembe! Állj már a sarkadra! Én 25 évesen is rühelltem a gyerekeket, aztán 28 évesen jött el az a pillanat, mikor minden megváltozott bennem. Van egy csodás kisfiam, és a gyerekekkel sincs már bajom.

Nagyon sokat változol még, hidd el.

2023. szept. 4. 18:39
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
17 éves korom óta szeretnék kisbabát. 33 múltam idén. Még mindig nincs. Sőt, mitöbb, párom sincs jelenleg. Most nem is szeretnék. Egy elég szar kapcsolatból jöttem ki, sokáig gyógyultam, és pont egy olyan pasival voltam, akiről azt hittem, vele mindent lehet... család, gyerekek, saját élet. Nem jött össze. Nem is bánom már. Rengeteget tanultam, fejlődtem azóta. T
2023. szept. 4. 19:14
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

lemaradt a vége :D

Te se rohanj, kérlek! Még sok időd van! Inkább tanulj, képezd magad, és ne a párod miatt rohanj! És főleg ne az anyja miatt. Ha babát akar, fogadjon örökbe.

2023. szept. 4. 19:14
 19/25 anonim ***** válasza:
88%

Szóval a párod azért hagyna el, mert az ANYJA azt akarja hogy te 22 évesen szülj... Ez aztán minden, csak nem egészséges kapcsolat. Ha belemennél, akkor szerinted mennyi időd jutna a saját gyerekedre anyostól? Még azt is megmondaná hogyan szoptasd.

38 vagyok, most várom a második gyerekem, de az első is csak 3 éves. Egy percig se bánom hogy nem jövőre érettségizik. És ahogy látom a volt osztálytarsaimat, a többségnek hasonló korú, max kisiskolás gyereke van.

Vagyis nagyon ráérsz még a gyerekkel. És főleg anyós miatt ne szülj. Ebbe még a saját anyadnak sincs beleszólása, nemhogy egy fiúénak, akivel ráadásul kitudja meddig leszel együtt

2023. szept. 4. 19:30
 20/25 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nem az anyósom döntötte el, hogy akarjak-e gyereket. Ha kell neki, akkor szüljön magának.
2023. szept. 4. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!