Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma az utcán meglátam 1 jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma az utcán meglátam 1 jó csajt és hazáig követtem. Lírtam a címét és az 1 ik rokona telszámát sikerült megtudnom. Kb 3,5 óránát követtem szerintetek ez perverzió vagy mi? Még sosem éreztem ilyen késztetést

Figyelt kérdés
2010. okt. 16. 19:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
18 v ok
2010. okt. 16. 19:52
 12/24 anonim ***** válasza:
hany eves vagy?
2010. okt. 16. 19:53
 13/24 anonim válasza:
na itt állj meg. gondolkzz már h kit szólsz le egyáltalán nem vagyok "pitiáner hülye nyomi" nézzük már meg ki a "pitiáner hülye nyomi" az aki válszol vagy aki azt állitja h 3.5 órán át követett egy csajt az otthonáig. szivemböl kivánom h a csaj jelentsen fel zaklatásért...
2010. okt. 16. 19:53
 14/24 A kérdező kommentje:
kicsit felhúztam magam bocsánT CSAK KÍVÁNCSI VOK MI LEHET VELEM? és ahogy megláttam azokat a fake-ket kkcsit begirultam elnézést gomen
2010. okt. 16. 19:56
 15/24 anonim ***** válasza:

na itt állj meg. gondolkzz már h kit szólsz le egyáltalán nem vagyok "pitiáner hülye nyomi" nézzük már meg ki a "pitiáner hülye nyomi" az aki válszol vagy aki azt állitja h 3.5 órán át követett egy csajt az otthonáig. szivemböl kivánom h a csaj jelentsen fel zaklatásért.

ezen jot nevettem,ha kerdes es fake is,akkor is azert vagy itt hogy valaszojjal,vagy hadd a fenebe

kedves kerdezo,aval az erovel leszollithattad volna es nem koltottel volna penzt sem,es az eletedbol 3ora es 30 perc nem ment volna el hiaba,azt csak te tudod hogy mi ez az erzes nallad.fogalmam sincs,en ilyesmit nem tennek soha

clyde

2010. okt. 16. 20:02
 16/24 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom igazad van, a többit meg sz..d le!
2010. okt. 16. 20:07
 17/24 A kérdező kommentje:
az igazság az,hogy nem is akaratam le szólítani 1*űen kiváncsi voltam,hogy hova megy és hol lakik mintha......azt akarta volna,hogy tőlem függjön...... mindegy fura érzés kerített hatalmába
2010. okt. 16. 20:07
 18/24 A kérdező kommentje:
szinte már...ellenszenvesen szép volt és mintha már zavart volna engem a szépsége és 1 pillanatban azt éreztem mi lenne ha ...... kimúlna ez a szépség mi történne??? magam is +lepődtem saját magamon
2010. okt. 16. 20:10
 19/24 anonim ***** válasza:
50%
az uccsó kommented után azt mondom lődd fejbe magad
2010. okt. 16. 22:50
 20/24 anonim válasza:
túl sok Alkonyatot nézel, öcsi
2010. okt. 16. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!