Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért éreztek arra különös késztetést, hogy mindig tiétek legyen az utolsó szó?
Ezt egyre több vitánál veszem észre, és nem értem.
Ezt a kérdést mindenféle előítélet bunkóság és (hím)sovinizmus nélkül kérdezem. Pusztán (egy kicsit) meg akarom érteni.
Akié az utolsó szó, annak van igaza - ha mégsem, akkor is ő mondta ki az utolsó szót, és ha nem reagálsz, csak ráhagyod, úgy lesz, ahogy a másik mondja, vagy azt fogja érezni ő a helyesnek, vagy az igazságnak.
Ha mást nézünk: köszönésnél mindig enyém az utolsó szó. Lehet már elköszöntem egyszer, de újra megteszem, hogy lássa az aki távozik tőlünk barát, hogy foglalkozom és törődöm vele.
Mikor tudom,biztos vagyok benne,hogy nekem van igazam,akkor semmi nem érdekel addig mondom az igazam,gyakran ha tudom be is bizonyítom,képes vagyok visszatérni többször is ugyan arra a témára,mert nem hagy nyugodni.Ha viszont nem vagyok biztos a dologban nem vitázom,de úgyis válaszolok rá valamit,nem hagyhatom szó nélkül.
17/L
Én ha veszekedek egy lánnyal akkor hagyom a francba csak maradjon már csendbeXD
Magamban úgyis tudom Nekem van igazam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!