Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, rátok milyen hatással van, amikor megérzitek egy férfi vágyát felétek?
Szokott olyan lenni, hogy egy férfi közelében vagy és megcsap ez az érzés, hogy kíván, vonzódik, bizsereg? Nem ad ennek hangot, csak benne van a levegőben.
Nem arra a férfire gondolok, aki a párod, hanem valaki akit csak ismersz valahonnan.
Erre ti hogy reagáltok és mit vált ki belőletek?
Én rendszeresen megérzem az ilyesmit, szavak sem kellenek ehhez. Egy megfoghatatlan dolog, és iszonyat jó, ha viszonzott. Sok esetben már a másik fél rezgésekből érzem, hogy ez több, mint puszta szimpátia. És vagy van, vagy nincs, a kémia így működik.
Azt persze már megállapítani nem tudom, hogy komoly avagy komolytalan szándék vezérli-e az illetőt, ahhoz nyilván behatóbb ismeretség szükséges.
Valtozo. Van h kellemes erzes ha a pasi szimpatikus.
De van h undorito vagy kellemetlen ha a helyzet nem olyan vagy a pasi nem szimpatikus.
Ha nekem is vonzó a másik, akkor brutál jó. Életemben nem éreztem magam még annyira NŐNEK, mint akkor amikor kavartam párszor egy pasival és éreztem rajta, a hangján, hogy mennyire kíván. Ahogy rám nézett...ahogy közeledett felém. Ahogy hozzáért a karja az enyémhez. Hogy mennyire meg se próbaltuk leplezni.
A szexben néha izgalmasabb a szex előtti "rituálé". Még az előjáték előjátéka. Ahol csak beszélgettünk, még meg se csókolt csak közeledtünk szép lassan...a beszélgetésnek semmi értelme se volt, de senkit se érdekelt...ahogy látom, hogy mennyire kíván, az leírhatatlan. Kihozta belőlem a NŐT, a magabiztosságom nagyon megnőtt, jól éreztem magam. És már csak attól felizgultam, hogy a karja az én karomhoz ért.
(Igen, konkrét személyre gondolok most). Soha senkivel nem volt ennyire jó szexuális kémiánk. Sajnos csak egy par alkalmas kaland volt.
A munkahelyemen van egy férfi, akivel brutál módon megvan ez a szikra, már a kollégáim is észrevették (sajnos).
Az 5-ös remekül megfogalmazta egyébként. Én azért "nem hagyom magam", mert utólag derült ki számomra, hogy az illető nős. Ha egyedülálló lenne, nem zavarna a pár alkalmas dolog sem, de így eléggé elment tőle a kedvem. Mondjuk attól a kémia még megvan, csak már nem állnék le vele.
Csatlakozom én is az 5-ös válaszolóhoz nagyon jól leírta. Illetve, amit az első válaszoló írt: nem tudom megállapítani vagy félreértem mit szeretne valójában.
Apró örömök a hétköznapokban. Sokkal többet ér, mint pl a kimondott: "mikor csókolózunk?" kérdés.
Nem érzem, mert nem akarom.
Szerintem egy csomó, számunkra ronda ember meg akar csinálgatni (mindkét nemre igaz), de mivel tőlük nem akarunk semmit, nem érezzük az 5-ös NŐI mivoltát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!