Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed erről a történetről? Túl ciki ha ilyeneket olvasol?

Figyelt kérdés

„Fizika óra van, én mellette ülök. Nézem… Ő rám néz és mosolyog. De Ő nem úgy néz rám, Ő csak az úgymond \” legjobb barátom”\. Vége az órának, vége a napnak, Ő átjön hozzám, elkéri a matekfüzetemet. Én odaadom neki, Ő rám mosolyog, az arcomra ad egy puszit, és azt mondja, köszi. Én el akarom mondani neki, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz rám, és én ezt tudom. Másnap találkoztunk a suliban, mellette ülök, sír-sír, mert szakított a barátnőjével. Én megvigasztalom, Ő átölel… érzem, majd kiugrik a szívem. Egy órán keresztül a karomban fekszik, aztán rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit, és azt mondja, köszi. Én el akarom mondani, hogy szeretem, hogy akarom Őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz rám, és én ezt tudom. Telnek a napok, az évek, látom hosszú talárban az érettségin, látom, amikor átveszi a bizonyítványát. Ő rám mosolyog. Én el akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz rám, és én ezt tudom. Együtt megyünk főiskolára, de telnek az évek, és már a diplomaosztón találom magam. Ő még szebb, hosszabb és szebb az arca, a haja, jóképű férfi. Az utolsó napon Ő rám mosolyog, az arcomra nyom egy puszit. Én el karom mondani, hogy szeretem, hogy akarom Őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz rám, és én ezt tudom. Eltelik rengeteg idő, én minden héten beszélek vele telefonon. És akkor megkapom a szörnyű hírt.

Ott állok a koporsójánál, ami nyitva van, látom a fehér gyönyörű arcát. Potyognak a könnyeim. Nem mosolyog rám, nem kapok tőle puszit.

El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és hogy nem akarom, hogy csak barátok legyünk, de Ő ezt már nem tudhatja… később felmegyek a szobájába, és megtalálom a naplóját, és a következőket olvasom benne? \”Rámosolygok, az arcára nyomok egy puszit. El akarom mondani, hogy szeretem, el akarom mondani, hogy akarom Őt, és hogy nem akarom hogy csak barátok legyünk, de Ő nem így néz rám, és én ezt tudom”\

2010. okt. 16. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
szomorú de szép...
2010. okt. 16. 19:14
 12/16 anonim ***** válasza:
én szeretem az ilyeneket, .. és elég szomorú :"(
2010. okt. 17. 00:50
 13/16 A kérdező kommentje:
az ilyenek? hát a mai világban érzelgős, nyálas dolgok......
2010. okt. 18. 16:50
 14/16 anonim ***** válasza:
hát ki lehet venni a nyálas részt...nekem inkább drámásnak tűnik...mmint jó hogy szerelem, de valójában szenvednek, és nincs benne semmi rózsaszín, csak maga a szó, h szerelmesek
2010. okt. 18. 23:56
 15/16 anonim válasza:
......"Szomorú,de szép"....igen....és van benne némi igaz......megható......
2011. dec. 29. 18:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nyálas :/
2015. márc. 29. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!