Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak éjszakára kell mennie dolgozni. Nagyon ki vagyok ez miatt. Nektek hogyan sikerült az ilyet feldolgozni? Nem bírok nèlküle aludni. Egyszerűen bele vagyok ebbe betegedve hogy éjjelre megy dolgozni
Jó mondjuk a legtöbben úgy értették, hogy EGYSZER kell éjszakára mennie, de ha minden nap, akkor jogos a kétségbeesésed.
Nálunk nem éjszakás volt a párom, csak bárban dolgozott 2-ig, mégsem találkoztunk szinte, mert pont nem volt átfedés. Nem bírtam volna sokáig.
Én kb. kezdenék szeretőt keresni.
"a párom semmi képpen nem engedi hogy dolgozni menjek sehova csak itthon maximum. "
Nem közösen egyeztetek meg, hanem beléd beszélte, hogy ez jó lesz neked. A párod elnyom, korlátoz, és ez is a bántalmazás egy fomája.
49
Ha a párom nekem azt mondaná, hogy nem dolgozhatok munkahelyen, csak otthon egy kicsit, akkor abban a pillanatban repülne is.
És igen, bántalmaz a párod. Megtilt alapdolgokat, és mivel a saját akaratodat már rég letörte, így magad is elhiszed, hogy ez így rendben van, pedig nagyon nagyon nincs.
És mindezt 33 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!