Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy én viszonylag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy én viszonylag kevesebb ismeretséggel is azt tudom mondani valakire, hogy szívesen megismerném jobban és érdekel a másik?

Figyelt kérdés

Bevallom kicsit szomorú vagyok. Volt egy férfival egy rövid ideig tartó kalandom, ahol mindössze egyszer le is feküdtünk egymással (többi alkalommal más volt).

Nagyon bonyolult az egész. Nekem ő onnantól kezdve tetszett, hogy elsőre találkoztunk. Nyilván akkor még nem ismertem. Aztán egy összejövetelen ő megcsókolt, amit viszonoztam és az estét nagyrészt együtt töltöttük. Aztán közös társaság révén találkoztunk még, majd megint történtek dolgok. Viszont ott már (ahogy ugyan nem sokat, de azért töltöttünk együtt időt) nekem elkezdett komolyabban is szimpatikus lenni. Ne komoly dolgokra gondoljatok, csak úgy elkezdett bennem motoszkálni, hogy amúgy szívesen megismerném mert jófejnek tűnik. Ezt azonban elnyomtam, mert ő kifejezte, hogy szeretetre vágyik, de nem én vagyok neki az a nő.

Na most ez egy olyan dolog amit értettem, hisz nem tartott ott az ismeretség. Viszont felmerült bennem, hogy mi van bennem ami miatt ő ezek szerint meg se akar ismerni? Hiszen nem keresett meg. A köztünk lévö vonzalom pedig tagadhatatlan, illetve gondolom azért ha teljesen unszimpatikus ember lennék neki, akkor se gabalyodtunk volna össze.

Csak míg bennem felmerült ha már vonzalom nyilvánvalóan van és nyitottak vagyunk úgy alapból, ő se kalandra vágyik a szíve mélyén akkor miért nem akart vajon megismerni és esetleg megnézni, hogy nem-e lesz ebből más? Miért zárt ki rögtön az elején?

Talán azért, mert könnyen megkapott? Nem vagyok olyan nő aki mindenkivel lefekszik, életemben először volt ilyen kalandom ahogy neki is (ezt ő is tudja). Illetve azt gondolom, hogy nem rossz dolog az, ha két ember vonzódik egymáshoz és ha függetlenek megteszik amire vágynak, ez egy döntés kérdése.

Sajnos megkérdezni már nem tudom (mindegy miért). Én sajnálom, mert időközben kiderült, hogy egy nagyon rendes ember és minél többet beszéltünk, engem annál jobban megfogott (persze nem tökéletes és a kommunikáció se volt az, na de emberek vagyunk és hibázunk).

Az én felfogásommal van a baj, hogy egy ilyen helyzetben (ahol nyitott vagyok arra, hogy más is kialakuljon) és ott van valaki aki tetszik én megismerném és csak azért mert testiséggel kezdtük adnék esélyt másnak is? Vajon mi baja lehet velem amiért nem lennék ismerkedésre alapanyag?

2023. aug. 31. 12:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezt értésemre adta. Csak rossz, hogy nem érzem magam elégnek.
2023. aug. 31. 17:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Na ezért is hülyeség mikor itt azt írkálják, hogy az átlag nők is bárkit megkaphatnak. A férfiak is válogatnak, szűrnek rendesen,amihez pesze szivük joguk van.
2023. aug. 31. 17:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Az értékedet ne az ő nemleges válasza határozza már meg. Vele nem jött össze, de sohasem tudhatod, mit hoz a holnap, én folyton ezt tapasztalom.
2023. aug. 31. 17:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!:)
2023. aug. 31. 17:30
 15/15 anonim ***** válasza:

"Csak rossz, hogy nem érzem magam elégnek."

EZ nem erről szól. Másnak te lehetsz a tökéletes.

2023. aug. 31. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!