Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha facebookon ráírok ismeretlen lányra, mert annyira megtetszik, de nem válaszol, akkor az azért van, mert nem tetszem neki vagy annyian ráírnak, hogy már teljesen figyelmen kívül hagyja ezeket?
#8: Nem lepődtem meg különösebben, csak kicsit azért mégis szomorú belegondolni.
Nálam az körvonalazódik, hogy túl sok pasi próbálkozik már minden lánynál és emiatt tényleg egyre nehezebb barátnőt találni.
És most nem csak a facebookról beszélek, legyen szó utáról, munkahelyről, edzőteremről, buliról vagy társkereső oldalakról.
És az a szomorú, hogy régen ezek mind jobban működtek.
78
Hováig jutottunk?
Hogy a Face-n ismerősökkel és rokonokkal tartjuk a kapcsolatot?
Aki ismerkedni akar, menjen társkeresőre. A Face-nak is van. Ismerkedj ott, ne másokat zaklass.
"És az a szomorú, hogy régen ezek mind jobban működtek"
Nem lehet, hogy csak megvénültél, viszont a célközönséged nem változott ezzel?
Facebookon ismerkedni olyan, mint amikor felhív téged egy telemarketinges. A legtöbben élből elutasítják, mert kéretlenül akar eladni valamit. Ez nem gonoszság nincs mit rajta sóhajtozni.
Menj társkeresőre, ott pont azok vannak, akik társat keresnek.
#16: Nem vettem gonoszságnak, hogy nem válaszolnak, csak kíváncsi voltam, hogy ilyenkor látják hogy írok vagy teljesen elvész a spamek között az üzi.
Fent vagyok társkeresőn is, csak hát szeretnék minden lehetőséget megragadni.
Semmi rosszindulat nincs abban, hogy a Facebook NEM társkereső, hanem egy app, amit a nagy többség az ismerősökkel/rokonokkal/családdal való kapcsolattartásra használ, így teljesen érthető módon nem akarnak ott ismerkedni!
Én el sem olvasom már az ilyen leveleket, mert mint írtam, nem ismerkedésre használom a FB-t, plusz van barátom. Sőt, múltkor egy ismerősöm segített azt is beállítani, hogy akivel nincs legalább egy közös ismerősöm az a) ne tudjon ismerősnek jelölni és b) ne is tudjon rám írni. Mindenkinek javaslom, akit zavarnak h idegen fickók írogatnak nekik.
Aki társra vágyik az menjen társkeresőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!