Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol néha napokig a facebookon? Ezek szerint nem vagyok számára valami fontos.
Van egy lány, már többször találkoztunk és úgy érzem tetszem neki. De néha iszonyatosan aktív a facebookon, sokat beszélgetünk meg azonnal találkozunk.
Néha meg NAPOKIG nem reagál, pedig látom, hogy állandóan fent van szinte.
Ez kicsit ellentmondásos.
És általában amikor feladom, elfeledkezek róla, teljesen mással, vagy másokkal foglalkozom, hirtelen mindig akkor szokott válaszolni.
Már egy éve ez megy.
Direkt csinálja? Ez valami taktika? Vagy leszar?
Leszar!!!!!!
Hidd el nekem...kb.1 éve ugyanezt átéltem mint te....
Napokig nem irt vissza,sőt meg sem nézte amit írtam..mikor rá kérdeztem mi volt a válasz??
"Rengeteg a dolgom"
Na persze de facebookozik egész nap.
Visszagondolva el nem tudom hinni milyen hülye voltam,hogy nem vettem észre azonnal.
Szóval minél előbb hagyd a francba és tiltsd le..utána fog majd keresni ha tud.De ne foglalkozz vele akkor sem,felejtsd el az ilyen nő nem jó semmire,szarba sem néz..
van barátja.
ezért nem csókoltam meg.
De amikor meg felfogom hogy jó le kéne róla szállni mindig azzal nyúz, hogy mikor találkozunk. Amúgy meg valószínűleg némítja a beszélgetést.
Lehet ilyenkor a barátjával van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!