Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a 2 férfi ki fog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 2 férfi ki fog beszélni, hogy milyen voltam az ágyban? Vagy csak úgy általánosságban?

Figyelt kérdés
Anno (kb. 2 éve) volt egy srác az életembe, akibe nagyon szerelmes voltam, elhitette, hogy ő is az, 2 hónapot voltunk együtt, de kb. ahogy meg voltam neki, (párszor lefeküdtünk) dobott és továbbállt. Fél éve meg volt egy rövid “kavarásom” egy másik sráccal, akivel néhányszor lefeküdtünk. A napokban derült ki, hogy ők pár hete ismerik egymást, és elég jóba is lettek…aggódjak amiatt, hogy nevetség tárgya leszek/kibeszélnek a hátam mögött/jót röhögnek a helyzeten? (Fixen ki fog derülni, hogy mindkettejükkel voltam.)

2023. aug. 29. 23:27
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
92%

"csak ez itt annyira nevetségesen nézett ki."

Most idekeveredett kívülállóként mondom, hogy a te hozzászólásaid néznek ki nevetségesen.

Nem, normális, valamire való férfi nem akkora bunkó, hogy ilyeneket kibeszél a haverjaival. Max. olyan esetben tudom elképzelni, hogy mondjuk van párja, akivel van valami szexuális természerű problémája és megpróbál kulturált formában tanácsot kérni. Egyéb esetben bunkóság, tiszteletlenség.

2023. aug. 30. 05:57
 22/37 Noren1989 ***** válasza:
52%
Ahogy #1 írja. A hibàs tézis pedig az,h ezek normàlis férfiak.
2023. aug. 30. 07:47
 23/37 anonim ***** válasza:
100%
Miért csinálsz magadnak problémát abból, ami nem az?!
2023. aug. 30. 08:04
 24/37 anonim ***** válasza:
78%

Két dolog.

1. Ha valakivel együtt voltam és szakítottunk, akkor nem tartom a kapcsolatot. Nincs férfi nő barátság, nem kell szülinapi meg szilveszteri köszöntőket küldözgetni meg kávéra beülni.

2. Az elsőből kiindulva rohadtul nem érdekel, hogy a korábbi partnereim mit beszélnek ki.

2023. aug. 30. 09:22
 25/37 anonim ***** válasza:
79%

Az én köreimben max megállapítjuk a tényt, hogy mindketten kavartunk az adott nővel, amikor erre rájövünk.

Vigyorgunk egyet, és témát váltunk. De nem részletezzük a dolgokat.

2023. aug. 30. 09:25
 26/37 anonim ***** válasza:
17%
A Demokratikus Koalícióhoz
2023. aug. 30. 16:24
 27/37 anonim ***** válasza:
28%

Azon aggódsz, amin szeretnél.

De miért tennéd bármiért?

Ez két idegen. Komolyan az érdekel, hogy egyszer azt mondják egymásnak, hogy rossz voltál? O.o

Basszus.. Na takarodj pszichológushoz! :DD

2023. aug. 30. 19:57
 28/37 anonim ***** válasza:
70%

Nem azon aggódik, hogy rossz, hanem hogy téma. Ki akarna téma lenni, "uhh, az a büdös kuurva úgy szop".

Komolyan, az embernek levetkőzni sincs kedve faszik előtt, mert kibeszélnek.

2023. aug. 30. 20:00
 29/37 anonim ***** válasza:
17%

>"Szerintetek a 2 férfi ki fog beszélni, hogy milyen voltam az ágyban?"

Reméljük, hogy igen, és azt is, hogy az édesapád büszke rád.

2023. aug. 30. 20:16
 30/37 anonim ***** válasza:
90%

"Komolyan, az embernek levetkőzni sincs kedve faszik előtt, mert kibeszélnek."

A nők inkább kibeszélik a pasikat, és ez nem szereotípia, hanem tény, mert elmondta a csaj akivel együtt voltam, hogy a barátnőjével kibeszéltek.

2023. aug. 30. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!