Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 2 férfi ki fog beszélni, hogy milyen voltam az ágyban? Vagy csak úgy általánosságban?
"csak ez itt annyira nevetségesen nézett ki."
Most idekeveredett kívülállóként mondom, hogy a te hozzászólásaid néznek ki nevetségesen.
Nem, normális, valamire való férfi nem akkora bunkó, hogy ilyeneket kibeszél a haverjaival. Max. olyan esetben tudom elképzelni, hogy mondjuk van párja, akivel van valami szexuális természerű problémája és megpróbál kulturált formában tanácsot kérni. Egyéb esetben bunkóság, tiszteletlenség.
Két dolog.
1. Ha valakivel együtt voltam és szakítottunk, akkor nem tartom a kapcsolatot. Nincs férfi nő barátság, nem kell szülinapi meg szilveszteri köszöntőket küldözgetni meg kávéra beülni.
2. Az elsőből kiindulva rohadtul nem érdekel, hogy a korábbi partnereim mit beszélnek ki.
Az én köreimben max megállapítjuk a tényt, hogy mindketten kavartunk az adott nővel, amikor erre rájövünk.
Vigyorgunk egyet, és témát váltunk. De nem részletezzük a dolgokat.
Azon aggódsz, amin szeretnél.
De miért tennéd bármiért?
Ez két idegen. Komolyan az érdekel, hogy egyszer azt mondják egymásnak, hogy rossz voltál? O.o
Basszus.. Na takarodj pszichológushoz! :DD
Nem azon aggódik, hogy rossz, hanem hogy téma. Ki akarna téma lenni, "uhh, az a büdös kuurva úgy szop".
Komolyan, az embernek levetkőzni sincs kedve faszik előtt, mert kibeszélnek.
>"Szerintetek a 2 férfi ki fog beszélni, hogy milyen voltam az ágyban?"
Reméljük, hogy igen, és azt is, hogy az édesapád büszke rád.
"Komolyan, az embernek levetkőzni sincs kedve faszik előtt, mert kibeszélnek."
A nők inkább kibeszélik a pasikat, és ez nem szereotípia, hanem tény, mert elmondta a csaj akivel együtt voltam, hogy a barátnőjével kibeszéltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!