Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 2 férfi ki fog beszélni, hogy milyen voltam az ágyban? Vagy csak úgy általánosságban?
Figyelt kérdés
Anno (kb. 2 éve) volt egy srác az életembe, akibe nagyon szerelmes voltam, elhitette, hogy ő is az, 2 hónapot voltunk együtt, de kb. ahogy meg voltam neki, (párszor lefeküdtünk) dobott és továbbállt. Fél éve meg volt egy rövid “kavarásom” egy másik sráccal, akivel néhányszor lefeküdtünk. A napokban derült ki, hogy ők pár hete ismerik egymást, és elég jóba is lettek…aggódjak amiatt, hogy nevetség tárgya leszek/kibeszélnek a hátam mögött/jót röhögnek a helyzeten? (Fixen ki fog derülni, hogy mindkettejükkel voltam.)2023. aug. 29. 23:27
11/37 anonim válasza:
Nem attól normális, hogy azt csinálja, amit én mondok, de szép ferdítés. Attól normális, hogy nem egy tapló paraszt, aki a haverkákkal kibeszéli a szexuális életét.
Arról meg nem tehetek, hogy nem érted a vélemény és tény közti különbséget.
12/37 anonim válasza:
13/37 anonim válasza:
#11: De ebben mi a taplóság vagy parasztság? Semmi. Még mindig nem sikerült elmagyaráznod a problémád. Ez azért elmondja, hogy mi (ki) a normális.
14/37 anonim válasza:
Semmi nincs abba hogy valaki ezt megbeszéli ezt az ismerőseivel. És a normális egészséges férfiak mindig megbeszélik ezt.
15/37 anonim válasza:
Persze hogy megbeszélik. "Te is megröfögtetted a Rozit? Na akkor lyuksógorok vagyunk. Ez volt életem legszarabb kúrása."
17/37 anonim válasza:
"De ebben mi a taplóság vagy parasztság? Semmi."
Normális, egészséges ember nem beszél arról, kit hogyan baszik. Ahogy arról sem beszél, hogy milyet szart.
18/37 anonim válasza:
Valószínű, hogy szóba fog kerülni, ha olyan beállítottságúak, de ezzel nem tudsz mit kezdeni, kár rugózni rajta. Ja és kis vigaszként: nem biztos, hogy amiről te azt érzed, rossz volt, az a másikban is úgy csapódott le.
19/37 anonim válasza:
Ne tulajdoníts akkora jelentőséget a kérdésnek. Egyrészt nem számít, màsrészt mindenki máshogy éli meg egy átlagos személlyel a szexet.
De tudod, mit? Ha ennyire fontos, feküdj le velem is néhányszor, és én égen-földön hangoztatom majd, hogy Te vagy a legjobb. Még akár velük is megismerkedem a kedvedért. Hm? ;)
20/37 anonim válasza:
Nők is kibeszélik a pasikat egymás közt, akkor a sracoknál miért ne lehetne ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!