Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell elvarázsolni egy nőt?
Figyelt kérdés
Miket csinál a férfi, amivel elvarázsol egy nőt?
(Élőben, nem online.)
2023. aug. 29. 09:54
2/11 anonim válasza:
Egy nőt? Vagy A nőt?
Mert ha az utóbbi, akkor azért ismerned kell annyira, hogy tudd, mire vágyik.
4/11 anonim válasza:
Legyél jóképű, közepesen kigyúrt, szállj ki egy SL osztályú Mercedes kabrióból, menj oda hozzá, és mondd meg, hogy szívesen elhívnád randira. (Valami közepesen puccos helyre, hogy érezze, nem vagy olcsójános, de ne is túl drágára, nehogy azt higgye, meg akarod vásárolni.)
5/11 anonim válasza:
A megjelenésével sok esetben, meg flörtöléssel.
De akár az is, ha pl egy magas Shrek hoz a csajnak egy kis virágot. :D Ott van az erő is, és a gyengédség is. :)
7/11 anonim válasza:
4-es vagyok, lepontoztak. Ezek szerint tévesen gondoltam. Valójában:
Legyél ronda, elhízott vagy nyüzüge, szállj ki egy koszlott wartburgból, menj oda a csajhoz, és közöld, hogy hívjon el randira, de neki kell fizetnie mindent.
8/11 anonim válasza:
A megfelelő méretű varázspálcáddal.
9/11 anonim válasza:
Először is végy egy jól működő varázspálcát...
10/11 anonim válasza:
Engem intelligenciával és humorral lehet, valakinél más jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!