Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik Gulyás Gergő? Szerinted jó pasi? Mi a véleményed róla külsőleg?
Figyelt kérdés
Elsősorban nők véleménye érdekel (én is az vagyok).
Szerinted milyen lehet egy párkapcsolaton belül? Szerintem egy papucs. :D teljesen úgy fest!
2023. aug. 28. 17:03
11/27 anonim válasza:
Szerintem nem rosszképű, csurran-cseppen is néhány forint a zsebébe, mi lehet a probléma?
12/27 anonim válasza:
Nálam elmegy kategória. Ha nem egy korruot polizikus, hanem mondjuk egy szimpi könyvelő lenne, akkor nem volna gondom a külsejével. Azért milliónyi rosszabb pasit látni Magyarország utcái.
13/27 anonim válasza:
Kuurva ronda. Szinte látom, hogy nézett ki oviban. Hörcsögfeje van, és olyan, mintha a szemüvege alatti rész meg lenne dagadva, a feletti rész meg el van vékonyodva.
14/27 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem jön be. Szerintem hízásra hajlamos, most úgy tűnik, mint aki nem foglalkozik a testével, nem néz ki sportosan, hanem olyan szétfolyósan, még ha nem is kövér. Aztán lehet rosszul emlékszem rá a tvből. El tudom képzelni, hogy idősebb korára nagy hájas hasa és tokája lesz.
15/27 anonim válasza:
Nem csúnya, de nem is mondanám jókèpűnek.
Való èletben lazának gondolom, akivel jól el lehet szórakozni.
16/27 anonim válasza:
Nekem soha nem ment, hogy egy embert a személyiségétől külön tudjam kezelni. Soha nem is voltam szerelmes színészekbe sem, csak karakterekbe.
18/27 anonim válasza:
Ja most látom ki ez.
Mint egy jóllakott napközis. Nekem nem férfias.
20/27 anonim válasza:
Nőként nem igazán nézném meg, mint potenciális partner jelölt, mert az gondolnám, hogy "másik csapatban játszik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!