Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik Gulyás Gergő? Szerinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik Gulyás Gergő? Szerinted jó pasi? Mi a véleményed róla külsőleg?

Figyelt kérdés

Elsősorban nők véleménye érdekel (én is az vagyok).

Szerinted milyen lehet egy párkapcsolaton belül? Szerintem egy papucs. :D teljesen úgy fest!

2023. aug. 28. 17:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem rosszképű, csurran-cseppen is néhány forint a zsebébe, mi lehet a probléma?
2023. aug. 28. 17:45
 12/27 anonim ***** válasza:
95%
Nálam elmegy kategória. Ha nem egy korruot polizikus, hanem mondjuk egy szimpi könyvelő lenne, akkor nem volna gondom a külsejével. Azért milliónyi rosszabb pasit látni Magyarország utcái.
2023. aug. 28. 17:59
 13/27 anonim ***** válasza:
61%
Kuurva ronda. Szinte látom, hogy nézett ki oviban. Hörcsögfeje van, és olyan, mintha a szemüvege alatti rész meg lenne dagadva, a feletti rész meg el van vékonyodva.
2023. aug. 28. 18:07
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyáltalán nem jön be. Szerintem hízásra hajlamos, most úgy tűnik, mint aki nem foglalkozik a testével, nem néz ki sportosan, hanem olyan szétfolyósan, még ha nem is kövér. Aztán lehet rosszul emlékszem rá a tvből. El tudom képzelni, hogy idősebb korára nagy hájas hasa és tokája lesz.
2023. aug. 28. 18:18
 15/27 anonim ***** válasza:

Nem csúnya, de nem is mondanám jókèpűnek.

Való èletben lazának gondolom, akivel jól el lehet szórakozni.

2023. aug. 28. 18:18
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
Nekem soha nem ment, hogy egy embert a személyiségétől külön tudjam kezelni. Soha nem is voltam szerelmes színészekbe sem, csak karakterekbe.
2023. aug. 28. 18:24
 17/27 anonim ***** válasza:
29%
Az ki?
2023. aug. 28. 18:26
 18/27 anonim ***** válasza:
54%

Ja most látom ki ez.

Mint egy jóllakott napközis. Nekem nem férfias.

2023. aug. 28. 18:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Olyan puhany zsidogyerek.
2023. aug. 28. 19:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Nőként nem igazán nézném meg, mint potenciális partner jelölt, mert az gondolnám, hogy "másik csapatban játszik".
2023. aug. 28. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!