Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ebben az esetben?
Elnézést, ha rossz téma.
Egy Pakisztáni férfi folyamatosan írt nekem, hogy feleségül szeretne venni, de nekem nyilván nem kellett ezért letiltottam. Addigra már lementette az összes képemet ami kint volt Facebookon, beleértve a családom képet is. Most kamu Facebook profilokat csinál a nevemben, és a képeimmel. Bejelölte az ismerőseimet. Mit tudnék csinálni hogy leszálljon rólam? Ha tiltom, újat csinál. Anyukám a rendőrségen dolgozik, és ezért nem akar belőle rendőrségi ügyet.
Sajnálom, hogy ilyen anyukád. Pedig megvédhetné a lányát, de azzal foglalkozik inkább, hogy mások mit gondolnak majd róla..
Talán segít, ha minél több ismerősötök jelenti az ő profilját és a kamukat is. Lehet ezzel el lehetne érni, hogy az IP címét is tiltsák vagy ilyenek
Amúgy meg egyszer biztos megunja. Szarul hangzik, de örökké nem tudja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!