Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni ebben az esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Volt egy 8 éven át tartó párkapcsolatom, majd egy betegség miatt elvesztettem a hallásom nagy részét, így kénytelen vagyok hallokeszuleket használni.

Ezt megtudva a volt párom közölte, hogy ő nem fog fogyatékos emberrel együtt élni.

Ennek fél éve, hogy elhagyott, azóta sincs önbizalmam, csak az öngyilkosság foglalkoztat, próbáltam férfiak felé nyitni, de amint megtudták, hogy hallókészülékem van, megijedtek és ott hagytak.

Tényleg ennyi volt már nekem? Örökké egyedül kell majd élnem?

25 éves kétségbeesett nő

2022. nov. 5. 12:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, 25 éves vagy, eljon a Nagy ő, aki szeretni, tisztelni fog! :)
2022. nov. 5. 12:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amig magadat nem fogadod el mások sem fognak. Ez kisugárzik
2022. nov. 5. 12:30
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Menj szakemberhez. Úgy tűnik, ezt egyedül nem tudod feldolgozni. Segíteni fogm
2022. nov. 5. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
66%
Mert bunkókkal ismerkedsz,ez nem hàtràny....f
2022. nov. 5. 13:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, szerintem ez nem is számít fogyatékosságnak. Legalább kiderült, hogy nem is szeretett igazán, mert akinek kellesz bárhogyan, emiatt csak jobban fog támogatni, nem pedig elhagyni. Van akinek műlába van és mégis van szerelme, olyan is van aki egyenes lábak nélkül él és nekik is, a sor folytatódik… óriási butaság lenne emiatt eldobni az életed vagy azt gondolni, hogy nem kellesz senkinek. De az tény, hogy neked is el kell fogadnod magad, ahogy írták előttem. Basszus, ez csak egy hallókészülék, gondold at logikusan, ép egészséges ember vagy. Aki szeret, így is fog és ne keresd az igazit görcsösen! Jönni fog, ha elengeded ezt a kétségbeesést

/lányként írtam/

2022. nov. 5. 13:18
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki szeret és veled akar lenni, az veled lesz.
2022. nov. 5. 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Durva leszek, de örülj neki, hogy "csak ezért" hagyott el. Az ilyen ember a legnagyobb szrban is bennehagyott volna.

A hallássérülés nem igazán komoly probléma (úgy értem, lehet vele élni), de mi lenne, ha pl halálos beteg lennél, vagy félig lebénulnál?

2022. nov. 5. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!